Στήριξη Υπουργού Υγείας στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα

Την πλήρη στήριξή του στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα και την ετοιμότητα του Υπουργείου Υγείας για παροχή οποιασδήποτε αρωγής χρειαστεί, εκφράζει ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου σε γραπτή του δήλωση.

«Θα ήθελα να μεταφέρω την πλήρη στήριξή μου στις οικογένειες των παιδιών, δύο εκ των οποίων υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, είμαστε στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών που εξετάζουν το περιστατικό για την παροχή αρωγής στις οικογένειες των παιδιών με οποιοδήποτε τρόπο κριθεί απαραίτητο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Υπουργός εκφράζει συγκλονισμό για το πρωτοφανές περιστατικό εξαφάνισης των δύο 11χρονων μαθητών και εκφράζει την ευχή όπως υπάρξει αίσιο τέλος στην αγωνία και την ανησυχία των παιδιών και των οικείων τους το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΓΤΠ 

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Φεβρουαρίου 2021 - 08:30

Τελευταιες Ειδησεις

03 Μαΐου
Θα κτυπούν όποιο πλοίο είναι εντός της εμβέλειάς τους προειδοποιούν οι Χούθι
17:07
Φεύγουν για να κάνουν Πάσχα στα νησιά οι Έλληνες
17:02
Ένωση Συνταξιούχων: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα
16:59
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 03/05/24
16:23
Γερμανία: Kατηγορεί την Ρωσία για κυβερνοεπίθεση
16:19
Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λευκωσία.Ποιά η ώρα επαναφοράς
16:17
Εξαπλώνονται και σε άλλες χώρες οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Παλαιστινίους
15:31
Θανατηφόρο στα κατεχόμενα με θύμα 79χρονο Ελληνοκύπριο
15:28
Παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του τύπου με θλιβερά στοιχεία
15:21
150.000 οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες
14:35
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 3 Μαΐου 2024
12:46
Υπ.Εξωτερικών: Δεν είναι αποδεκτή μια Σολομώντεια λύση στο κυπριακό
12:28
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.