Ιγκουαίν: «Πάντα ήθελα να είμαι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο»

Αίσθηση προκάλεσε ο Γκονσάλο Ιγκουαίν, όταν μιλώντας στο ESPN για τους καλύτερους επιθετικούς, απέφυγε να αναφερθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης και μέχρι πρόσφατα στη Γιουβέντους.

«Προς το παρόν, για μένα, τα καλύτερα είναι οι Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Μπενζεμά. Ο Καρίμ είναι εδώ και πολύ καιρό, στην ελίτ ,για 12 χρόνια. Ο Λεβαντόφσκι όπου έπαιξε σκόραρε και κέρδισε. Ο Χάαλαντ είναι μια μεγάλη υπόσχεση, με ένα υπέροχο μέλλον. Με εξέπληξε, είναι σπουδαίος επιθετικός », επεσήμανε.

«Στην ιστορία έχουμε τους Σουάρες, Λεβαντόφσκι, Καβάνι, Μπενζεμά, Νταβίντ Βίγια, Ιμπραίμοβιτς και ο καλύτερος, ο οποίος, ειρωνικά, μιλώντας  είναι απρόσιτος, είναι ο Ρονάλντο (ο Βραζιλιάνος, το «φαινόμενο»). Πάντα ήθελα να είμαι ο Ρονάλντο. Πάντα ήθελα να το αντιγράψω », συνέχισε.

Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός, που συνεχίζει την καριέρα του στις ΗΠΑ, μίλησε επίσης για τον Μέσι, με τον οποίο έπαιξε για την εθνική ομάδα της Αργεντινής: «Είναι μαγικός. Είναι όλα φυσικά. Γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο, είναι στο DNA του, κάνει τα πάντα αβίαστα. Πράγματα για τα οποία ο καθένας πρέπει να αγωνιστεί, ο Λιονέλ τα κάνει φυσικά. Αυτό τον κάνει μοναδικό. »

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 17:38

Τελευταιες Ειδησεις

02 Μαΐου
Γιασάρ Γκιουλέρ: Προσπαθούμε πλέον να αναπτύξουμε τη φιλία με την Ελλάδα μέσω μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης
22:39
Σερβία: Έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση του Μίλος Βούτσεβιτς
22:16
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 2η Μαΐου 2024
21:47
Το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει την χειρότερη οικονομική επίδοση μεταξύ των χωρών του G7 το επόμενο έτος
21:40
Η Τουρκία διακόπτει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ, σύμφωνα με Bloomberg
21:25
Τη δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών για ελαχιστοποίηση της παράνομης χρηματοδότησης, εκφράζει το Υπουργείο Οικονομικών
20:56
Η Χαμάς εξετάζει την πρόταση εκεχειρίας με «θετικό πνεύμα», δηλώνει ο αρχηγός της Χανίγια
20:21
ΟΗΕ για Γάζα: Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται στα 30 με 40 δισ. δολάρια
18:48
Το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ
18:19
Υπουργική Σύνοδο για το Μεταναστευτικό θα φιλοξενήσει η Κύπρος στις 17 Μαϊου
17:47
Τμήμα Μετεωολογίας: 3ο Δελτίο Καιρού 2/5/24
17:41
Σημαντική αύξηση κατέγραψε ο αριθμός των οχηματαγωγών πλοίων που αφίχθηκαν στο λιμάνι Λεμεσού
17:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.