Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση αποδίδεται ο θάνατος 32χρονου που τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα

Σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος απεβίωσε το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου, ύστερα από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα στις 6 του μήνα, στο Παραλίμνι.


Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος αλλοδαπός, είχε μεταφερθεί το μεσημέρι της 6ης Ιανουαρίου με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από τραυματισμό του ενώ εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής σε ανεγειρόμενη κατοικία στο Παραλίμνι.
 
Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει ότι ο 32χρονος φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και αιμορραγία εγκεφάλου.
 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του ο άνδρας διασωληνώθηκε και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 
Ο 32χρονος νοσηλευόταν στον αναπνευστήρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ Νοσοκομείου, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου υπέκυψε στα τραύματα του.
 
Σήμερα ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 32χρονου, η οποία κατέδειξε ότι αιτία θανάτου είναι η «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση ως είναι κατάπτωση εξ ύψους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 16:45

Τελευταιες Ειδησεις

15 Οκτωβρίου
Εμβόλια αδυνατίσματος για τους παχύσαρκους ανέργους εξετάζει το Λονδίνο
16:37
Στη Νέα Υόρκη τις επόμενες ώρες η καρδιά του Κυπριακού
16:28
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 15/10/24
16:23
Τμήματα του " THAAD " άρχισαν να φτάνουν από χθες στο Ισραήλ
16:05
Γάζα: 50 νεκροί Παλαιστίνιοι από σφοδρές συγκρούσεις ισραηλινών δυνάμεων-Χαμάς
15:35
Ένοχοι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι από τη Συρία για εμπρησμό ξενοδοχείου
15:21
Τουρκία: Εξετάζει το ενδεχόμενο να επιβάλει φόρο στις πιστωτικές κάρτες
14:41
Διακοπή ρεύματος λόγω εργασιών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας θα επηρεάσει το ΤΑΕΠ
14:29
[ΒΙΝΤΕΟ] Άνδρας διασώθηκε μετά από 67 ημέρες στον Ειρηνικό
13:54
Συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση το 2026, λέει στη Βουλή ο Παναγιώτου
13:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
13:00
Κεραυνός: «500 εκ. ευρώ για την Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.