Σχέδιο δράσης κατάρτισε η Αστυνομία ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη Λεμεσό

Πέραν των 100 αστυνομικών θα επιτηρούν τη Λεμεσό το απόγευμα ενόψει της εκδήλωσης διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί  στις 18:00 έξω από το Διοικητήριο στην οδό Ανεξαρτησίας.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας, κυρίως κατά της διαφθοράς, πραγματοποιείται από 12 οργανωμένα σύνολα. Στους διοργανωτές της εκδήλωσης περιλαμβάνονται άτομα που είναι αρνητές του 5G,  των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, του εμβολίου και γενικότερα στέκονται κριτικά απέναντι στο θέμα του κορωνοϊού.  

Η Αστυνομία έχει καταρτίσει Σχέδιο Δράσης για να αντιμετωπίσει τυχόν έκτροπα. Πέραν των 100 αστυνομικών και τρεις αντιοχλαγωγικές ομάδες θα περιπολούν σε σημεία της Λεμεσού,  τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνα».

Σε δηλώσεις του ο  εκπρόσωπος της Αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν αξιολογηθεί οι πληροφορίες σε σχέση με την εκδήλωση, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη, «όπου καταγράφηκαν ζημιές και τραυματισμοί». 

«Η Αστυνομία δεν έχει σκοπό να παρέμβει εάν η εκδήλωση είναι ειρηνική και δεν παραβιάζονται τα σχετικά διατάγματα. Εάν όμως μετατραπεί σε οχλαγωγία, τότε η Αστυνομία θα επιβάλει τη τάξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυριάκου.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Φεβρουαρίου 2021 - 10:24

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

14 Οκτωβρίου
[ΒΙΝΤΕΟ] Δηλώσεις Τατάρ ενόψει τριμερούς
20:54
Νετανιάχου: Τα αντίποινα θα επεκταθούν σε κάθε γωνιά του Λιβάνου
20:44
[ΒΙΝΤΕΟ] Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Κύπρος και Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται "στην ίδια σελίδα"
20:32
[ΒΙΝΤΕΟ] Πρόεδρος από Λονδίνο: Στη Νέα Υόρκη με σαφή στόχο - Στην «ίδια σελίδα» με το Ηνωμένο Βασίλειο
19:59
Το ΑΚΕΛ έτοιμο να στηρίξει κάθε θετικό βήμα προοπτικής επίλυσης του Κυπριακού
19:55
Υστατο κάλεσμα ΗΠΑ στους Αμερικανούς πολίτες να εγκαταλείψουν το Λίβανο
19:53
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε Στάρμερ: Σημαντική και επίκαιρη η συνάντηση μας
19:23
Αλλάζει χώρο το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Φοίτησης και Επανένταξης
18:52
Κατάσχεση 35 κιλών κάvvαβης στο αεροδρόμιο Λάρνακας
17:48
Ισραηλινό χτύπημα σε πολυκατοικία στον βόρειο Λίβανο με τουλάχιστον 18 νεκρούς
17:17
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 14/10/24
16:33
Ισχυρό αντιπυραυλικό όπλο αποστέλλουν στο Ισραήλ, οι Ηνωμένες Πολιτείες
15:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.