Επεισοδιακή η απομάκρυνση του κοινοτάρχη Κουκλιών Μιχάλη Νικολάου από τα καθήκοντα του

Ένταση προκλήθηκε σήμερα στα Κούκλια. Ο κοινοτάρχης Μιχάλης Νικολάου αρνήθηκε αρχικά να παραδώσει τα κλειδιά και τις σφραγίδες του κοινοτικού συμβουλίου μετά την χθεσινή απόφαση του υπουργού εσωτερικών με την οποία η έπαρχος Πάφου αναλαμβάνει την ευθύνη του κοινοτικού συμβουλίου μέχρι το τέλος της θητείας του. Τελικά πείσθηκε εξαπολύοντας πυρά τόσο κατά προηγούμενων κοινοταρχών αλλά και της κυβέρνησης.

Επεισοδιακή, όπως και η κατάσταση στο κοινοτικό συμβούλιο Κουκλιών τα τελευταία χρόνια, ήταν η προσπάθεια απομάκρυνσης του κοινοτάρχη Μιχάλη Νικολάου από τα καθήκοντα του. Ο υπουργός εσωτερικών Νίκος Νουρής με βάση το άρθρο 45 του περί κοινοτήτων νόμου ζήτησε την απομάκρυνση του επικαλούμενος την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στο συμβούλιο Κουκλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα , με την κατ’ εξακολούθηση απασχόληση της ελεγκτικής υπηρεσίας , του υπουργείου εσωτερικών και της αστυνομίας. 

Ο Μιχάλης Νικολάου αρνήθηκε αρχικά να εγκαταλείψει το γραφείο του. Παρέδωσε τελικά τις σφραγίδες και τα κλειδιά του συμβουλίου διατυπώνοντας ταυτόχρονα σοβαρές καταγγελίες κατά προκατόχων του οι οποίοι βρίσκονται όπως είπε πίσω από τον πόλεμο που δέχθηκε.

Ο κύριος Νικολάου χαρακτήρισε την απόφαση του υπουργού εσωτερικών παράνομη λέγοντας ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη. Αντίθετα με τις αναφορές του Μιχάλη Νικολάου ο υπουργός εσωτερικών στην επιστολή του μέσω της επαρχου Πάφου τονίζει ότι παρά τις παραινέσεις η όλη κατάσταση είχε εκτροχιασθεί.  

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2021 - 13:55

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

14 Οκτωβρίου
Αεροπορικά πλήγματα του Ισραήλ σε κέντρο διοίκησης της Χαμάς στη Γάζα
05:34
Το απόγευμα η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Στάρμερ στο Λονδίνο
05:30
Ελλάδα - Ιρλανδία: 2-0
05:27
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 14/10/24
05:19
13 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
22:00
Ισραήλ: 40 τραυματίες από επίθεση της Χεζμπολάχ σε στρατόπεδο
21:41
Πορεία για την οικογένεια και το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
21:06
Δεύτερη θητεία στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τον Νίκο Ανδρουλάκη -Πρόεδρος με 60%
20:51
Ησαϊας: Έχουν διαγραφεί από τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί της
20:28
Εισβολή του Ισραήλ σε βάση των Ηνωμένων Εθνών, στον Λίβανο
20:10
Πιθανόν χωρίς νερό επτά κοινότητες του Δήμου Κουρίου, λόγω βλάβης σε αγωγό
18:00
Σιεφταλιά 75 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες και με 120 κιλά κεϊμά!
17:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.