Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ εξελέγη ο Πρ. Χριστοφή

Νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ εξελέγη ο Λειτουργός του Γραφείο Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πρόδρομος Χριστοφή.

Σε ανακοίνωσή της, η Παγκύπρια Συντεχνία ΙΣΟΤΗΤΑ αναφέρει ότι με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών διαδικασιών της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Κυριάκος Κυριάκου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ενώ στη θέση του Γραμματέα ο Νικόλας Παναγίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Επίσης, στη θέση του Βοηθού Γραμματέας εξελέγη ο Κυριάκος Κίτσιος, Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών, Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου και Βιομηχανίας / Υπηρεσία Ενέργειας, του Ταμία η Ελευθερία Σωφρονίου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων/ Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και του Βοηθού Ταμία ο Μάριος Λύωνας, Λογιστής, Γενικό Λογιστήριο.

Μέλη της ΙΣΟΤΗΤΑΣ εξελέγησαν ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μηχανολόγος Μηχανικός, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων / Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, ο Γιώργος Μαλτέζος, Δεσμοφύλακας, Τμήμα Φυλακών, ο Ελευθέριος Ελευθερίου, Διοικητικός Λειτουργός, Υπουργείο Εσωτερικών – Διοίκηση, η Ευγενία Ευσταθίου, Φαρμακοποιός, Γραφείο Επιτρόπου Εποπτείας ΓΕΣΥ και ο Νίκος Λοϊζίδης, Αστυνομικός, Αστυνομία Κύπρου.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Απριλίου 2021 - 16:12

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

13 Οκτωβρίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 13/10/24
11:05
Στο Λονδίνο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
10:55
Κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις στην Βραζιλία με νεκρούς και τραυματίες
09:09
Εκτιμήσεις αμερικανών για τους πιθανούς στόχους της ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν
08:47
Νέα επίθεση εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού
08:44
Ιράν: Απαγορεύθηκε η μεταφορά βομβητών και φορητών ασυρμάτων σε όλες τις πτήσεις
06:03
Ίσραελ Κατς: "Ανεπιθύμητο πρόσωπο ο Γκουτέρες"
05:59
Μακρόν: Να τεθεί αμέσως σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο
05:57
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή
05:53
Εκλογές ΠΑΣΟΚ. Σήμερα η ανάδειξη του νέου προέδρου
05:47
Σήμερα η 44η αντικατοχική πορεία Μόρφου
05:42
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/10/24
05:38
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.