Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις Παγκύπριες Εξετάσεις

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 9 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ.

Υποψήφιοι οι οποίοι έχουν υποβάλει οριστικά την αίτησή τους και επιθυμούν να την τροποποιήσουν, θα μπορούν να το πράξουν από την Τετάρτη, 7 Απριλίου και ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και τη λήξη της όλης διαδικασίας, την Παρασκευή, 9 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ.

Η διαδικασία αναίρεσης υποβολής της προηγούμενης αίτησης θα μπορεί να γίνει πατώντας στην αντίστοιχη επιλογή. Ακολούθως, οι υποψήφιοι, αφού προβούν στις αλλαγές που επιθυμούν, θα πρέπει να προχωρήσουν και πάλι στην οριστική υποβολή της αίτησής τους.

Μετά την παρέλευση και της προθεσμίας αυτής, δεν θα είναι δυνατή καμία υποβολή ή τροποποίηση αιτήσεων. Προτρέπονται οι υποψήφιοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιόδου υποβολής των αιτήσεων, θα διεξαχθούν από την Υπηρεσία Εξετάσεων όλοι οι αναγκαίοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η περίοδος και η διαδικασία πληρωμής των εξεταστικών τελών. Η πληρωμή των εξεταστικών τελών θα γίνεται, επίσης, ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων.

Κατά την περίοδο ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, καθημερινά, μεταξύ των ωρών 9:00 π.μ. και 8:00 μ.μ., λειτουργεί στην Υπηρεσία Εξετάσεων τηλεφωνικό κέντρο (Τηλ.: 22582933 / 22582934) για υποστήριξη των ενδιαφερομένων σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής και υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Απριλίου 2021 - 18:21

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

13 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024
22:00
Ισραήλ: 40 τραυματίες από επίθεση της Χεζμπολάχ σε στρατόπεδο
21:41
Πορεία για την οικογένεια και το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
21:06
Δεύτερη θητεία στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για τον Νίκο Ανδρουλάκη -Πρόεδρος με 60%
20:51
Ησαϊας: Έχουν διαγραφεί από τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί της
20:28
Εισβολή του Ισραήλ σε βάση των Ηνωμένων Εθνών, στον Λίβανο
20:10
Πιθανόν χωρίς νερό επτά κοινότητες του Δήμου Κουρίου, λόγω βλάβης σε αγωγό
18:00
Σιεφταλιά 75 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες και με 120 κιλά κεϊμά!
17:55
Το «Κρόνος»... γεννά φυσικό αέριο εντός του 2027, λέει ο Υπουργός Ενέργειας
17:46
Κολόμβος ο Εβραίος -Επιστήμονες «ανακάλυψαν» την καταγωγή του
17:36
Την «εθνική πολιτική του ψευδοκράτους» θα θέσει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
17:32
Τμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 13/10/24
17:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.