Τελέστηκε η κηδεία του κορυφαίου λογοτέχνη Μιχάλη Πασιαρδή

Τελέστηκε το πρωί δημοσία δαπάνη η κηδεία του κορυφαίου λογοτέχνη, θεατρικού συγγραφέα και λειτουργού ραδιοφωνικών προγραμμάτων Μιχάλη Πασιαρδή, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, σε ηλικία ογδόντα χρόνων.

Της εξοδίου ακολουθίας, που τελέσθηκε στην εκκλησία Αγίου Ανδρονίκου και Αγίας Αθανασίας στο Τσέρι, γενέτειρα του Πασιαρδή, προέστη ο χωρεπίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος.

Παρέστησαν αρχηγοί ή εκπροσωποι κομμάτων και πλήθος εκτιμητών του εκλιπόντος.

Ο υπουργός παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου στον επικήδειο που διάβασε ο διευθυντής μέσης εκπαίδευσης , επεσήμανε οτι ο Πασιαρδής κατεχει ξεχωριστή θέση στον πολιτισμό της Κύπρου, ενω ως άνθρωπος του ραδιοφώνου μόρφωσε και διαπαιδαγώγησε για δεκαετίες τον Κυπριακό λαό.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ Ανδρέας Φράγκος, εξαίροντας την προσφορά του Μιχαλη Πασιαρδή στο ΡΙΚ και στον χώρο του πολιτισμού, ανακοίνωσε οτι ο ραδιοθάλαμος στον οποίο παρουσίαζε τις εκπομπές του, απο το 1964 μέχρι πρόσφατα, θα φέρει το όνομά του σε ένδειξη τιμής.

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαΐου 2021 - 13:32

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

13 Οκτωβρίου
Κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις στην Βραζιλία με νεκρούς και τραυματίες
09:09
Εκτιμήσεις αμερικανών για τους πιθανούς στόχους της ισραηλινής επίθεσης στο Ιράν
08:47
Νέα επίθεση εναντίον αλλοδαπού διανομέα φαγητού
08:44
Ιράν: Απαγορεύθηκε η μεταφορά βομβητών και φορητών ασυρμάτων σε όλες τις πτήσεις
06:03
Ίσραελ Κατς: "Ανεπιθύμητο πρόσωπο ο Γκουτέρες"
05:59
Μακρόν: Να τεθεί αμέσως σε εφαρμογή κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο
05:57
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή
05:53
Εκλογές ΠΑΣΟΚ. Σήμερα η ανάδειξη του νέου προέδρου
05:47
Σήμερα η 44η αντικατοχική πορεία Μόρφου
05:42
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 13/10/24
05:38
12 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
22:00
Ελλάδα: «Ες αύριον τα σπουδαία» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ -Ανδρουλάκης Vs Δούκας
20:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.