Σύλληψη 65χρονου για μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού

Μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, που ενδεχομένως να διοχετεύονταν στηνκυπριακή αγορά, εντόπισαν σήμερα, μέλη της Αστυνομίας,στην κατοχή 65χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς εξετάσεων.

​Συνολικά 735 κούτες τσιγάρων, 9 κιλά καπνού και 25 κούτες ράβδων καπνού ηλεκτρικού τσιγάρου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 65χρονου και κατασχέθηκαν, μετά από επιχείρηση μελών τηςΑστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, το μεσημέρι του Σαββάτου.

​Η επιχείρηση διεξήχθη μετά από πληροφορίες που έλαβε μέλος της Αστυνομίας, για τη διακίνηση της μεγάλης ποσότητας αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, που θα μεταφερόταν με συγκεκριμένο αυτοκίνητο, διαμέσου τηςΛάρνακας.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται στο δρόμο Αθηένουπρος τα Λύμπια και κάλεσαν τον οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος, αφού ο οδηγός του προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, για να ανακοπεί ωστόσο στη συνέχεια από τα μέλη τηςΑστυνομίας. Αμέσως πριν την ανακοπή του υπόπτου, το όχημα που αυτός οδηγούσε συγκρούστηκε με περιπολικό,χωρίς να τραυματίζεται οποιοδήποτε πρόσωπο από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.

Με τον εντοπισμό των αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στο αυτοκίνητο του 65χρονου, αυτόςσυνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα και μεταφέρθηκε με το όχημά του στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου, όπου κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων για εξετάσεις.

Λόγω αρμοδιότητας το Τμήμα Τελωνείων ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιουνίου 2021 - 06:23

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

12 Οκτωβρίου
Προκλητικός εκ νέου ο Τατάρ -Επιμένει σε δύο κράτη, δύο λαούς στην Κύπρο
15:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
12:45
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 12/10/24
11:13
Σε μείωση επιτοκίων αναμένεται να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
10:35
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024: Η Νοτιοκορεάτισσα Χαν Γκανγκ τιμήθηκε με το βραβείο
10:33
Εκπρόσωπος: Η ελληνοκυπριακή πλευρά θα συμμετάσχει με εποικοδομητική συνάντηση στο άτυπο δείπνο στη Νέα Υόρκη
09:33
30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινά πλήγματα στο βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα
09:27
Χαρτσιώτης: Παράδοξο η Συρία να θεωρείται μη ασφαλής τη στιγμή που χιλιάδες πρόσφυγες από το Λίβανο καταφεύγουν εκεί
06:40
ΗΠΑ: Κυρώσεις σε βάρος της πετροχημικής βιομηχανίας του Ιράν
06:33
Την αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ της Κύπρου, επαναβεβαίωσε ο Μακρόν
06:25
Την προσδοκία η τριμερής στη Νέα Υόρκη να οδηγήσει σε επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εξέφρασε ο Κ. Μητσοτάκης
06:20
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στο Λίβανο
06:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.