Υπό 4ήμερη κράτηση δύο 25χρονοι για υπόθεση τραυματισμού και μαχαιροφορίας στη Γεροσκήπου

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο 25χρονων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού και μαχαιροφορίας, στη Γεροσκήπου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε περιοχή της Γεροσκήπου.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι το τραυματισμένο πρόσωπο, άνδρας ηλικίας 31 ετών, έφερε θλαστικό τραύμα στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην πιο πάνω περιοχή, ήρθε σε αντιπαράθεση με άλλα πρόσωπα, με αποτέλεσμα ένας εξ` αυτών, να ανασύρει μαχαίρι και να τον τραυματίσει στην πλάτη.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 25χρονων, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν σήμερα υπό 4ήμερη κράτηση .

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Ιουνίου 2021 - 15:06

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

12 Οκτωβρίου
Ερντογάν για Ελληνοτουρκικά: «Μόνο με διάλογο θα αυξηθεί η ασφάλεια»
17:03
Τμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 12/10/24
16:54
Επιθέσεις Ουκρανίας -Ρωσίας -Καταστράφηκαν πέραν των 70 drones
16:49
ΗΠΑ Δημοσκόπηση: Ο Τραμπ πιο έμπιστος από τη Χάρις για να διαχειριστεί τους πολέμους
15:40
Με "τσακισμένα...φτερά" η Boeing -Θα απολύσει το 10% του προσωπικού της
15:33
Κινητές μονάδες αφαλάτωσης και τεχνητή βροχή στα μέτρα κατά της λειψυδρίας
15:26
Χωρίς τελειωμό η σύρραξη Ισραήλ -Χεζμπολλά -60 νεκροί, 168 τραυματίες...
15:23
Προκλητικός εκ νέου ο Τατάρ -Επιμένει σε δύο κράτη, δύο λαούς στην Κύπρο
15:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024
12:45
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 12/10/24
11:13
Σε μείωση επιτοκίων αναμένεται να προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
10:35
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2024: Η Νοτιοκορεάτισσα Χαν Γκανγκ τιμήθηκε με το βραβείο
10:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.