Σε κρίσιμη κατάσταση ο 75χρονος που ξυλοκοπήθηκε απο άγνωστο - Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομειο Λευκωσίας νοσηλεύεται 75χρονος, ο οποίος δέχθηκε το πρωί άγρια επίθεση από άγνωστο πρόσωπο, ενώ βρισκόταν εντός του εργαστηρίου που διατηρεί στη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ, στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, η αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.

Το αδίκημα διαπράχθηκε ενώ ο 75χρονος βρισκόταν εντός του υποστατικού του, μαζί με τον συνέταιρό του, ηλικίας 72 ετών. Σύμφωνα με τον κύριο Κυριάκου, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε στο υποστατικό και επιτέθηκε στον 75χρονο χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Χτυπήματα δέχθηκε και ο συνεταιρός του, στην προσπάθειά του να σταματήσει τον άγνωστο άνδρα. Ακολούθως ο δράστης εγκατέλειψε τη σκηνή με διπλοκάμπινο όχημα. Οι δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Λογω της κρισιμότητας της κατάστασής του ο 75χρονος μεταφερθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 72χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού δήλωσε ότι υπάρχει περιγραφή του δράστη και του οχήματος με το οποίο διέφυγε και γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:30

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

10 Οκτωβρίου
Δαμιανού: Η ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα αντικαταστήσει το δελτίο ταυτότητας
09:18
Εννιάχρονος τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Πάφο
09:12
Ο Τυφώνας "Μίλτον" πλήττει με σφοδρότητα την Φλόριντα
08:57
ΕΠΟΠΑΗ: Οχι σε εμπλοκή της ΑΗΚ στο Great Sea Interconnector
08:52
Θανατηφόρα οδική σύγκρουση στη Λάρνακα. Πεζός παρασύρθηκε από όχημα
06:49
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
06:10
Ο Τραμπ απέκλεισε το ενδεχόμενο 2ου ντιμπέιτ με την Καμάλα Χάρις
05:45
Ρωσική επίθεση στην Οδησσό με τουλάχιστον 5 νεκρούς και 9 τραυματίες
05:42
Περιοδεία Ζελένσκι σε Παρίσι, Λονδίνο, Ρώμη και Βερολίνο
05:37
Ο κυκλώνας "Μίλτον" άρχισε να πλήττει τις ακτές της Φλόριντα
05:34
Νέες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στην Συρία
05:29
Στρατηγός Χέρτσι Χαλέβι: Το Ισραήλ θα εξακολουθήσει να πλήττει ακατάπαυστα την Χεζμπολάχ
05:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.