Ποινές φυλάκισης και στέρηση άδειας οδήγησης σε 30χρονο

Ποινές φυλάκισης και στέρησης της άδειας οδήγησης, επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεσης οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλων υποθέσεων παράβασης της τροχαίας.

​Ο 30χρονος εντοπίστηκε θετικός στον έλεγχο που υποβλήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, στις 14 Δεκεμβρίου, 2021, όταν και ανακόπηκε για έλεγχο, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λάρνακα.

​Στις 07 Απριλίου, 2022, ο 30χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας να οδηγεί  στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, χωρίς να φέρει ζώνη ασφαλείας. 

Αυτός καταγγέλθηκε εξωδίκως, με ειδοποίηση πληρωμής του ποσού των 150 ευρώ, ενώ επιβλήθηκαν και τρεις βαθμοί ποινής στην άδεια οδήγησης του.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να δώσει δείγματα για έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, ωστόσο αυτός αρνήθηκε να το πράξει, κατά παράβαση της νομοθεσίας.

​Η υπόθεση άρνησης να δώσει δείγματα για εξέταση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου επίσης καταχωρήθηκε και η υπόθεση παράλειψης χρήσης ζώνης ασφαλείας, αφού ο 30χρονος δεν αποπλήρωσε την εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής που του είχε εκδοθεί.

​Εκδικάζοντας τις τρεις υποθέσεις, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, επέβαλε σήμερα στον 30χρονο ποινή φυλάκισης διάρκειας 40 ημερών και ποινή στέρησης της άδειας οδήγησης του για περίοδο 60 ημερών, με ισχύ από την ημέρα αποφυλάκισης του.

Πηγή: ΡΙΚ, Σταύρος Χατζησάββας

Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2022 - 12:28

Τελευταιες Ειδησεις

02 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
21:48
Η Ρωσία αποκλείει συνομιλίες για τα πυρηνικά όπλα με τις ΗΠΑ
21:28
Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ
20:31
Συνεχίζονται οι χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στο Λίβανο-Σκοτώθηκαν 8 Ισραηλινοί στρατιώτες
18:36
Προς το Συμβούλιο Ασφαλείας στρέφεται η Τεχεράνη αξιώνοντας λήψη μέτρων
17:46
Απόφαση για καθαίρεση μοναχών του Αββακούμ από το Συνοδικό Δικαστήριο
17:14
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 02/10/24
16:34
«Persona non grata» κηρύχθηκε ο Γκουτέρες στο Ισραήλ
15:28
Ελλάδα: Σε ύφεση η φονική πυρκαγιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας
15:05
Το Ιράν δεν προειδοποίησε τις ΗΠΑ προτού επιτεθεί
14:45
[ΒΙΝΤΕΟ] Κόμπος: Ιδιαίτερα επικίνδυνη η κλιμάκωση της κρίσης στην περιοχή
13:56
Έλληνας υπήκοος μεταξύ των θυμάτων στο Τελ Αβίβ
13:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.