Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποίησαν οι γυναίκες υπαξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς

Ψήφισμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρέλαβε από τις γυναίκες υπαξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς, οι οποίες μαζί με τις οικογένειες τους και τον δικηγόρο τους, πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, υποστηρίζοντας ότι τυγχάνουν άνισης μεταχείρισης και διάκρισης στην εργασίας τους, λόγω φύλου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ανδρέας Ιωσήφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο κ. Ιωσήφ απευθυνόμενος στα πρόσωπα που συμμετείχαν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πολιτείας και του Προέδρου Αναστασιάδη προσωπικά για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι γυναίκες υπαξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς.

Ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι την ερχόμενη Τετάρτη η Επίτροπος Διοικήσεως έχει συγκαλέσει σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας.

«Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τη δεκαετία του 1990 και έτυχε σε αυτή τη Κυβέρνηση να το διαχειριστεί. Σας διαβεβαιώνω ότι θα το διαχειριστεί», είπε ο κ. Ιωσήφ, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση ενεργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους πάντα υπό τη νομική καθοδήγηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Οκτωβρίου 2022 - 15:42

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

03 Οκτωβρίου
Υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του σκυβαλοφόρου που ανατράπηκε παρά τη Μονή
06:46
Προειδοποιήσεις Ιορδανίας προς Ιράν-Ισραήλ
06:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
06:15
Πρόεδρος Ιράν: Σε περίπτωση αντιποίνων του Ισραήλ θα ακολουθήσει ισχυρότερη απάντηση
06:01
Πρεμιέρα σήμερα για τις 3 κυπριακές ομάδες στην League Phase του Conference League
05:56
Βέλγιο: Απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων σε όλα τα σχολεία από τη νέα χρονιά
05:52
Όχι Μπάιντεν σε επίθεση του Ισραήλ εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν
05:48
Σύντομα η απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν
05:41
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ουδείς αμφισβητεί τη βούληση της ελληνοκυπριακής πλευράς στο Κυπριακό
05:37
Στις 15 Οκτωβρίου η τριμερής Γκουτέρες-Χριστοδουλίδη-Τατάρ
05:34
Νέοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ εναντίον της Βηρυτού
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 03/10/24
05:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.