Μιχάλης Βωνιάτης: Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση με την πανδημία

Υπό έλεγχο βρίσκεται η κατάσταση με την πανδημία, παρά την αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών, δήλωσε στο τρίτο ο επιδημιολόγος Μιχάλης Βωνιάτης. Παρότρυνε ωστόσο τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν με την τέταρτη δόση, ενόψει μιας επικίνδυνης επιδημιολογικά περιόδου, όπως είναι ο χειμώνας. Ο κύριος Βωνιάτης αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό κατά της γρίπης, σημειώνοντας πως μέχρι τώρα εβδομήντα χιλιάδες πολίτες έχουν κάνει το εμβόλιο, αριθμός όμως, ο οποίος ήταν ο διπλάσιος πέρσι. Ο κύριος Βωνιάτης συνέστησε επίσης σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να συνεχίσουν να φορούν μάσκα, σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός.

φάκελος διαχείρισης ΟΑΥ και ΟΚΥΠΥ.jpg

Κυθραιώτου: Ο ΟΑΥ δεν αποδέχεται την έκδοση παραπεμπτικών δίχως εξέταση

Ο ΟΑΥ δεν αποδέχεται την έκδοση παραπεμπτικών δίχως εξέταση, δήλωσε στο πρωϊνό δρομολόγιο η διευθύντρια του Οργανισμού Μαρία Κυθραιώτου. Τόνισε πως το ΓΕΣΥ καλύπτει τις ιατρικώς αναγκαίες εξετάσεις, αλλά και την "προληπτική ιατρική", κάτω από συγκεκριμένες περιπτώσεις και κατευθυντήριες οδηγίες. Η κυρία Κυθραιώτου αναφερόμενη σε "χατίρια" των γιατρών προς τους πολίτες, σημείωσε πως κάτι τέτοιο είναι μη αποδεκτό από τον ΟΑΥ και πως το ΓΕΣΥ επιβάλει τη τάξη σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Νοεμβρίου 2022 - 11:27

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Διαδηλώσεις κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σε ευρωπαϊκές πόλεις
20:28
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Ουκρανών και ρωσόφωνων -Φώναξαν "Όχι στον πουτινισμό"
19:07
Πρ. Κομισιόν: Η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί
18:35
Σταθερή αλληλεγγύη στην Ουκρανία εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία
18:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
18:00
Εντός Μαρτίου η πλατφόρμα "Ανακαινίζω -ενοικιάζω" -Δηλώσεις ΥΠΕΣ στο ΡΙΚ
17:52
Κωνσταντίνος Κόμπος: «Η λύση του Κυπριακού δεν αποτελεί σύνθημα, αλλά υπαρξιακό ζήτημα»
17:28
Τατάρ: «Μη θετικές ενδείξεις από τις επαφές της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο»
17:14
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 24/2/24
16:09
Ανοικτός και πάλι για το κοινό από αύριο ο Πύργος του Άιφελ
15:47
Κίνα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών
14:39
Ισραηλινές επιδρομές σε όλο το μήκος του Παλαιστινιακού θύλακα
14:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.