Κίρζης / Χριστοδουλίδης / Λυσάνδρου : «Ιστορική ημέρα για τη Λεμεσό»

Ιστορική χαρακτήρισαν και δικαίως τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού. Υπογράμμισαν, πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά :

Ιστορική χαρακτήρισαν με ένα στόμα και μια φωνή τη σημερινή ημέρα οι πρόεδροι Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη. Νίκος Κίρζης, Νίκος Χριστοδουλίδης και Λύσανδρος Λυσάνδρου αμέσως μετά τις υπογραφές στον ΚΟΑ για την άδεια χρήσης του γηπέδου της Λεμεσού δήλωσαν πως ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Νίκος Κίρζης (πρόεδρος Απόλλωνα)

«Είναι μια ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Απόλλωνα Λεμεσού και για την πόλη ολόκληρη. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, κάτι το οποίο χρειαζόταν η Λεμεσός κι απέκτησε έπειτα από τεράστιες προσπάθειες κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη που έκανε το παν για να δώσει αυτό το γήπεδο στη Λεμεσό. Επίσης τον ΚΟΑ και τον κ. Μιχαηλίδη για τις προσπάθειες που έκαναν. Ευχαριστώ και σύντομα να υποδεχθούμε τον κόσμο στο νέο γήπεδο Λεμεσού».

Νίκος Χριστοδουλίδης (πρόεδρος σωματείου ΑΕΛ)

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΑΕΛ, σίγουρα είναι μία ιστορική μέρα σήμερα και μετά από μεγάλες προσπάθειες και τη βοήθεια του ΚΟΑ και του κ. Μιχαηλίδη και της Επιτροπής, καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε για να μπορέσουμε να προσχωρήσουμε στο καινούργιο μας γήπεδο. Θα είναι ένα στολίδι και θα πρέπει να το προσέχουμε όλες οι ομάδες και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Είμαστε μια χαρά τώρα και προχωράμε φουλ τις διαδικασίες να αρχίσουν και τα παιχνίδια με τη βοήθεια όλων μας».

Λύσανδρος Λυσάνδρου (πρόεδρος Άρη)

«Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται σήμερα πραγματικότητα. Μετά από επίπονες προσπάθειες, μετά από αρκετή ταλαιπωρία καταφέραμε σήμερα να υπογράψουμε τη συμφωνία άδειας χρήσης και να μπούμε με το καλό μέχρι το τέλος του μηνός στο καινούργιο μας γήπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΚΟΑ για την πραγματικά ουσιαστική συνεισφορά του στο να πραγματοποιηθεί το γήπεδο αυτό, τον ΠτΔ που μας ανέχτηκε πάρα πολλές φορές στις συζητήσεις που είχαμε και εμείς ως σωματεία θα παραλάβουμε το γήπεδο αυτό και να το διατηρήσουμε σαν ένα στολίδι, σαν ένα παλάτι της Λεμεσού».

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2022 - 14:47

Τελευταιες Ειδησεις

23 Ιουνίου
Η Τουρκία πρέπει να επιδείξει γενναία στάση και στο Κυπριακό, λέει ο Δένδιας
16:06
Παρατηρητήριο Τρίτης Ηλικίας: Χαμηλοσυνταξιούχοι δεν ανάβουν κλιματιστικά!
15:25
Σημαντικές επαφές στις ΗΠΑ θα έχει ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ
15:15
Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων σε Ρωσία και Ουκρανία -Δύο νεκροί, δύο τραυματίες
15:09
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 23 Ιουνίου 2024
12:20
Γαλλία - βουλευτικές: 36% για το ακροδεξιό κόμμα της Λεπέν, σε ελεύθερη πτώση ο Μακρόν
11:42
Ραγδαία ανάπτυξη παρουσιάζει ο τομέας της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Κύπρο
11:39
Βρετανία: Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, έπειτα από διακοπή ρεύματος
11:35
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 23/06/24
11:15
ΥΠΕΞ: "Σημείο αναφοράς για την Κύπρο η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού Διαλόγου μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας – ΗΠΑ"
10:48
Στο Λουξεμβούργο η Υπουργός Γεωργίας για το Συμβούλιο Ε.Ε.
10:43
Τα βλέμματα του διεθνούς Τύπου στραμμένα στην κλιμακούμενη ισραηλινή απειλή κατά του Λιβάνου
09:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.