Ανέλαβε την ευθύνη για την πορεία της ομάδας, ο Χρίστος Πουλλαΐδης

Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και την κακή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Επικοινωνώ μαζί σας νιώθοντας έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για την παρούσα κατάσταση στην αγαπημένη μας Ανόρθωση, κόντρα σε όσα κακόβουλα γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες.

Κατ’ αρχάς, οφείλω να παραδεχθώ πως η παρουσία της ομάδας μας στη φετινή αγωνιστική περίοδο απέχει κατά πολύ από τις προσδοκίες και τις δικαιολογημένες απαιτήσεις του κόσμου μας και σαφώς δεν ικανοποιεί κανέναν.

Το περασμένο καλοκαίρι επέλεξα ένα μοντέλο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Αθλητικό Διευθυντή να έχει το γενικό πρόσταγμα, μοντέλο που έχει επιτύχει σε πολλές ομάδες σε Κύπρο και εξωτερικό. Οι επιλογές που ακολούθησαν για τη στελέχωση της ομάδας, προπονητής, επιτελείο και ποδοσφαιριστές, ήταν δικές του και των συνεργατών του με τη διοίκηση να παρέχει κάθε στήριξη. Εκ των πραγμάτων, αρκετές των επιλογών αποδείχθηκαν λανθασμένες και ως η κεφαλή του οικοδομήματος αναλαμβάνω πρώτος την ευθύνη για αυτές.

Για αυτό άλλωστε προχώρησα, αν και νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας και αυτό έγινε ανεξαρτήτως κόστους αφού κύριο μέλημά μου ήταν και παραμένει το καλό της Ανόρθωσης. Το νέο προπονητικό επιτελείο απολαμβάνει της πλήρους στήριξής μου και θα του παρέχω κάθε βοήθεια που θα μου ζητηθεί. Στα πλαίσια αυτά, θα προσληφθεί σκάουτ για να βοηθήσει στον εντοπισμό ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα. Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος στον προγραμματισμό, θα ανήκει στον προπονητή μας, κ. Μουνιόθ.

Αγαπητοί Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την πικρία που σας διακατέχει για τη βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Είναι συναισθήματα που τα μοιραζόμαστε. Σας ευχαριστώ θερμά για τη μαζική σας παρουσία στα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας και σας καλώ να παραμείνετε δίπλα της ώστε όλοι να συμβάλουμε στην προσπάθεια ανάκαμψης που επιχειρείται. Η εποικοδομητική κριτική είναι και καλοδεχούμενη και απαραίτητη όχι όμως η λασπολογία και οι ανυπόστατες φήμες που κυκλοφορούν. Το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι διχόνοια στις τάξεις του κόσμου και ζημιά στην ομάδα.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν όλοι όσοι αποτελούν αυτό το Σύλλογο, αυτή την ιδέα, πορεύονται ενωμένοι, κανένα εμπόδιο δεν είναι ικανό να σταθεί απέναντί τους. Σας καλώ να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας παραμερίζοντας την πικρία που όλοι νιώθουμε. Γιατί είμαστε όλοι Ανόρθωσις!

Ο Θεός να φυλάει την Ανόρθωση μας από κάθε εχθρό».

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Νοεμβρίου 2022 - 20:01

Τελευταιες Ειδησεις

28 Φεβρουαρίου
Το Κυπριακό στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Βασιλιά της Ολλανδίας
18:54
Σχεδόν 300 εκατ. άνθρωποι στον κόσμο ζουν με μία σπάνια ασθένεια
18:31
Έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη - 34 περιστατικά στην Ελλάδα
18:20
Αθήνα: Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις για τις 57 ψυχές από το δυστύχημα στα Τέμπη
18:03
Ο Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι οι ένοχοι για την τραγωδία των Τεμπών θα τιμωρηθούν
18:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024
18:00
Στο μικροσκόπιο ο διττός ρόλος του Γενικού Εισαγγελέα και το ανέλεγκτο των αποφάσεων του
16:01
Υπουργός Υγείας: Αναβάθμιση υπηρεσιών μέσω ΓεΣΥ σε ασθενείς με σπάνια νοσήματα
15:54
Στην Κύπρο για να ενθαρρύνει συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, λέει η Μέτσολα
15:35
Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις ένα χρόνο από τραγωδία στα Τέμπη. Επεισόδια στο Σύνταγμα
15:02
Γιουροβίζιον: Στη δημοσιότητα δίνεται αύριο (29/02) το επίσημο βίντεο κλιπ το τραγουδιού “Liar”
14:42
Σύλληψη οδηγού ταξί από την Τουρκία. Οπλοφορούσε ενώ φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπορίας όπλων
14:19
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.