Η παρούσα κυβέρνηση επιδίωξε την οικοδόμηση μιας παιδοκεντρικής κοινωνίας και έχει παράξει ένα πολυεπίπεδο έργο για τα παιδιά, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η παρούσα κυβέρνηση επιδίωξε την οικοδόμηση μιας παιδοκεντρικής κοινωνίας, επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με στόχο την παροχή ασφάλειας, γνώσεων και ευκαιριών στα παιδιά, έτσι ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητές τους.

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, τον οποίο ανέγνωσε η υφυπουργός Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σημείωσε ότι η κυβέρνηση, μέσα από την στοχευμένη πολιτική της, έχει παράξει ένα πολυεπίπεδο έργο για τα παιδιά.

παιδια εκδηλωση.JPG


Ανέφερε, ακόμη, ότι ακολουθήθηκαν οι συστάσεις και υποδείξεις της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού και αξιοποιήθηκε στο μέγιστο βαθμό η εμπειρογνωμοσύνη της ίδιας και των συνεργατών της.Μ.Β

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Νοεμβρίου 2022 - 22:42

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις των Αν. Πηγών Ενέργειας στην Ευρώπη
17:03
Η Άγκυρα δεν αποδέχεται τη διασύνδεση του Κυπριακού με τις ευρωτουρκικές σχέσεις
16:14
Η Ελλάδα χαιρέτισε τα συμπεράσματα της ΕΕ για τις ευρωτουρκικές σχέσεις
14:58
Η Τεχνητή Νοημοσύνη σε Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης
14:53
Νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
13:33
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
13:05
Σταθμό φόρτισης στις θέσεις στάθμευσης θα πρέπει να έχουν τα νέα κτίρια
12:55
Αλλαγές στις αναφορές σε ευρωτουρκικά στο πιο πρόσφατο προσχέδιο συμπερασμάτων
12:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.