Ολοήμερη περιοδεία Αναστασιάδη στη Λεμεσό συνοδεία Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί περιοδεία στη Λεμεσό, όπου στις επτά και τριάντα απόψε, θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της πόλης.

Το μεσημέρι, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τέλεσε τα εγκαίνια του Μεταλυκειακού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο για τη νέα πτέρυγα της Δεύτερης Τεχνικής Σχολής.

Σε χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως τα έργα που πραγματοποιούνται στη Λεμεσό καθιστούν την πόλη σημείο αναφοράς, κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης, κοινωνικής δραστηριοποίησης και οικονομικό πνεύμονα για τον τόπο. Τόνισε ότι η Κυβέρνηση έδωσε έμφαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφέρνοντας να εξαγγείλει και να υλοποιήσει έργα τα οποία καταγράφονται και θα μείνουν ως τα σημάδια που αποδεικνύουν πως, όταν υπάρχει σωστή τουριστική, εμπορική και οικονομική προσπάθεια για άνθηση, υπάρχουν και οι δυνατότητες του κράτους να συμπαρασταθεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις.

Στις έξι και τριάντα το απόγευμα, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια εργαστηρίων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.

Δ.Κ./ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2022 - 15:24

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Ενεργοί Πολίτες: Στόχος η εξασφάλιση ποσοστού 3,6%
09:45
Δυναμικά παρούσα δηλώνει η Αριστερά στις ευρωεκλογές
09:25
Περδίκης: Να ρίξουμε στις Ευρωεκλογές "πράσινο" στο μαύρο
09:21
Υλικό από κλειστά κυκλώματα εξετάζει η Αστυνομία για τον φόνο στη Λακατάμεια
09:12
Ελεγκτική: Να διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για την Έφορο
09:08
Εντείνεται η αντιπαράθεση Γενικού Ελεγκτή και Εφόρου
09:05
Live: Υποβάλλονται αυτή την ώρα οι υποψηφιότητες για τις Ευρωεκλογές
08:51
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
06:13
Αφρικανική σκόνη καλύπτει πολλές περιοχές της Ελλάδας
06:06
Συνελήφθη για δωροληψία ο υφυπουργός Άμυνας της Ρωσίας
06:02
Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές
05:55
ΗΠΑ: Εντός ημερών η νέα στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία
05:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.