Ολοήμερη περιοδεία Αναστασιάδη στη Λεμεσό συνοδεία Υπουργών και στελεχών της Κυβέρνησης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποιεί περιοδεία στη Λεμεσό, όπου στις επτά και τριάντα απόψε, θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της πόλης.

Το μεσημέρι, ο πρόεδρος Αναστασιάδης τέλεσε τα εγκαίνια του Μεταλυκειακού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο για τη νέα πτέρυγα της Δεύτερης Τεχνικής Σχολής.

Σε χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως τα έργα που πραγματοποιούνται στη Λεμεσό καθιστούν την πόλη σημείο αναφοράς, κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης, κοινωνικής δραστηριοποίησης και οικονομικό πνεύμονα για τον τόπο. Τόνισε ότι η Κυβέρνηση έδωσε έμφαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφέρνοντας να εξαγγείλει και να υλοποιήσει έργα τα οποία καταγράφονται και θα μείνουν ως τα σημάδια που αποδεικνύουν πως, όταν υπάρχει σωστή τουριστική, εμπορική και οικονομική προσπάθεια για άνθηση, υπάρχουν και οι δυνατότητες του κράτους να συμπαρασταθεί και να δημιουργήσει προϋποθέσεις.

Στις έξι και τριάντα το απόγευμα, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει τα εγκαίνια εργαστηρίων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου.

Δ.Κ./ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2022 - 15:24

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

24 Φεβρουαρίου
Διαδηλώσεις κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, σε ευρωπαϊκές πόλεις
20:28
Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Ουκρανών και ρωσόφωνων -Φώναξαν "Όχι στον πουτινισμό"
19:07
Πρ. Κομισιόν: Η Ευρώπη θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία για όσο χρειαστεί
18:35
Σταθερή αλληλεγγύη στην Ουκρανία εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία
18:14
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
18:00
Εντός Μαρτίου η πλατφόρμα "Ανακαινίζω -ενοικιάζω" -Δηλώσεις ΥΠΕΣ στο ΡΙΚ
17:52
Κωνσταντίνος Κόμπος: «Η λύση του Κυπριακού δεν αποτελεί σύνθημα, αλλά υπαρξιακό ζήτημα»
17:28
Τατάρ: «Μη θετικές ενδείξεις από τις επαφές της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο»
17:14
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 24/2/24
16:09
Ανοικτός και πάλι για το κοινό από αύριο ο Πύργος του Άιφελ
15:47
Κίνα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών
14:39
Ισραηλινές επιδρομές σε όλο το μήκος του Παλαιστινιακού θύλακα
14:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.