Στην επιδοματική πολιτική είναι προσανατολισμένοι οι προϋπολογισμοί του Υπ. Εργασίας και του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, για το 2023

Στην επιδοματική πολιτική, είναι προσανατολισμένοι οι προϋπολογισμοί του Υπουργείου Εργασίας και του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, για το 2023, όπως παρουσιάστηκαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Τουλάχιστον 180 από τα σχεδόν εξακόσια εκατομμύρια ευρώ του Υπουργείου Εργασίας για τη νέα χρονιά, αφορούν κοινωνικές παροχές, ενώ για τον ίδιο σκοπό, θα διατεθεί το 90% του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ο υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος είπε ότι ο προϋπολογισμός στοχεύει στην υλοποίηση του οράματος για επίτευξη πλήρους και ποιοτικής απασχόλησης, καθώς και στη διασφάλιση κατώτατου μισθού και δίκαιης σύνταξης.

Αναφερόμενη στον πρώτο προϋπολογισμό από συστάσεως του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας, η Αναστασία Ανθούση τόνισε ότι στόχος είναι η ενδυνάμωση του κράτους πρόνοιας και η στήριξη των ευάλωτων πολιτών.  

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοεμβρίου 2022 - 16:19

Τελευταιες Ειδησεις

27 Φεβρουαρίου
Νέο προσχέδιο Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
09:11
Γάζα: Ελπίδες για εκεχειρία μετά τη δήλωση Μπάιντεν
09:01
Σχέδιο «Μπαταρίες για Όλους» προαναγγέλλει ο Υπουργός Ενέργειας
08:58
Χαριλάου: Σοβαρά υπόψη λαμβάνει ο ΟΚΥπΥ την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή
08:54
Ματαρέλα: Η επίλυση του Κυπριακού έχει θεμελιώδη σημασία
08:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024
06:15
Ντοκιμαντέρ "Προσκλητήριο Αγνοουμένων" από το ΡΙΚ ΕΝΑ στις 21:00
06:03
Κεντρικό προεκλογικό θέμα στις ΗΠΑ το Μεταναστευτικό
05:50
Νέα βήματα για ενίσχυση της Ουκρανίας ανακοίνωσε ο Μακρόν
05:46
Κλειστά σήμερα τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία
05:42
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίο Καιρού 27/2/24
05:33
26 Φεβρουαρίου
Το Ουγγρικό Κοινοβούλιο επικύρωσε το πρωτόκολλο ένταξης της Σουηδίας στο Νάτο
21:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.