Σε διάτρηση νερού, βάθους 40 μέτρων έπεσαν δυο κορίτσια 11,5 και 9,5 ετών. Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική (Βίντεο)

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξαν δύο κοριτσάκια, εννιάμιση και εντεκάμιση ετών, όταν έπεσαν σε διάτρηση με νερό, βάθους σαράντα μέτρων, στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, οι δύο αδελφές κατέληξαν στον πάτο της διάτρησης, όταν, ενώ έπαιζαν σε αυλή κατοικίας, υποχώρησε το εντελώς πρόχειρο κάλυμμα της διάτρησης.

Παρέμειναν εκεί για περίπου δυόμιση ώρες, καλώντας για βοήθεια, χωρίς όμως οποιαδήποτε ανταπόκριση.

Τελικά το εννιάμιση ετών κοριτσάκι σκαρφάλωσε στο σωλήνα της διάτρησης και διένυσε κατακόρυφη απόσταση σαράντα μέτρων μέχρι την επιφάνεια του εδάφους και ειδοποίησε αμέσως τους γονείς τους.

Ακολούθως μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέσυραν το δεύτερο κοριτσάκι από τον πάτο της διάτρησης.Τα παιδιά απο θαύμα δεν έχουν τραυματισθεί.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2022 - 21:02

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

01 Οκτωβρίου
Ελλάδα: Μάχη με τις φλόγες στην Κορινθία για τρίτο 24ωρο
16:14
Το Ισραήλ καλεί πολίτες κοινοτήτων του Νοτίου Λιβάνου να εκκενώσουν τις οικίες τους
15:52
Eκπρόσωπος: Η κυβέρνηση αναμένει ενημέρωση από τον ΟΗΕ για την συνάντηση του Προέδρου με τον Ερσίν Τατάρ
15:35
Yπουργός Δικαιοσύνης: Πρόθεση μας η δημιουργία πρωτοκόλλου για τις Κεντρικές Φυλακές προκειμένου να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας
15:09
[ΒΙΝΤΕΟ] Υπουργός Άμυνας: "Για όσο υφίσταται η παράνομη τουρκική κατοχή, η Κυπριακή Δημοκρατία θα εξακολουθήσει να επενδύει στην άμυνα"
13:16
[ΒΙΝΤΕΟ] Πρόεδρος Βουλής: "Η Κ.Δ. αποτελεί εγγύηση για την εθνική μας υπόσταση και πρέπει να την προστατεύσουμε πάση θυσία"
13:07
Ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο πλαίσιο των εορτασμών της 1ης Οκτωβρίου
12:48
[ΒΙΝΤΕΟ] Σακελλαροπούλου: "Ελλάδα και Κύπρος θα συνεχίσουν μαζί να αγωνίζονται για την απελεύθερωση και την επανένωση της Κύπρου"
12:45
[ΒΙΝΤΕΟ] ΠτΔ: "Ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας για όλους όσοι αγωνίστηκαν για την Κυπριακή Δημοκρατία"
12:31
Στην Κύπρο για τους εορτασμούς της 1ης Οκτωβρίου η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
11:30
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 01/10/24
11:17
Μακρόν: Συνεχής στήριξη Γαλλίας για λύση στη βάση ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας
11:08
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.