Πριν τις γιορτές θα γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων για το θέμα της ΑΤΑ

Πριν από τα Χριστούγεννα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων για το θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας Κυριάκος Κούσιος.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κούσιος είπε ότι με τα υφιστάμενα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων, δεν είναι αισιόδοξος ότι θα καταστεί εφικτή η επίτευξη συναινετικής λύσης.

Σημείωσε ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων αξιώνουν την άμεση και πλήρη επαναφορά της ΑΤΑ, ενώ η εργοδοτική πλευρά υποστηρίζει ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος της.

Ο κύριος Κούσιος τόνισε ότι εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, θα ισχύσει η μεταβατική συμφωνία του 2017 που προνοεί την απόδοση της ΑΤΑ στο 50%.

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 06 Δεκεμβρίου 2022 - 09:57

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

15 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
13:07
Ξαναρχίζουν τα έργα στη μαρίνα της Λάρνακας
12:59
Έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών υπό το βάρος των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
12:52
Εστρατεία για την πρόληψη της Ηπατίτιδας
12:48
Χρίστος Ανδρέου: Λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα εν μέσω περιφερειακών εξελίξεων
12:19
Στο Λονδίνο το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
12:16
Διεθνής σύνοδος για το Σουδάν αρχίζει σήμερα στο Παρίσι
12:06
Πυροβολισμοί κατά οικίας σε κοινότητα της επαρχίας Αμμοχώστου
11:47
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 15/4/24
11:27
Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια του Ιράν
10:46
Παγκύπριον Νάμα - 14 Απριλίου 2024
10:17
''À la carte'' προσέγγιση της Τουρκίας στα ψηφίσματα ΟΗΕ
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.