Χειραγωγημένοι αγώνες μπάσκετ : Έπαιζαν στοιχήματα μέσω Ελλάδας

Από λογαριασμούς στην Ελλάδα φαίνεται να παίζονταν αρκετά στοιχήματα για αγώνες στην καλαθόσφαιρα που κρίθηκαν, μετά από έρευνα, ότι ήταν χειραγωγημένοι.

Αυτό κατέδειξε η έρευνα δύο λειτουργών που όρισε η Επιτροπή Προστασίας και Δεοντολογίας του Αθλητισμού, για να εξετάσει τρεις κόκκινους φακέλους για τα παιχνίδια καλαθόσφαιρας μεταξύ ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ, ΕΝΑΔ-ΑΠΟΠ και ΑΠΟΠ-ΕΝΑΔ την περσινή περίοδο.

Όπως κατέδειξαν οι έρευνες, κάποιοι άνοιξαν λογαριασμούς στην Ελλάδα, ώστε μέσω τους να διενεργούν στοιχηματική δραστηριότητα. Το πόρισμα που αποκάλυψε χθες ο «Φ», συζήτησε χθες το βράδυ η Επιτροπή ώστε να αποφασίσει τα επόμενα βήματα. Οι δύο ερευνώντες λειτουργοί εισηγούνται στο εμπεριστατωμένο πόρισμά τους όπως για το παιχνίδι ΕΝΑΔ-ΑΠΟΕΛ που χειραγωγήθηκε, διωχθούν ποινικά συγκεκριμένα πρόσωπα. Για τα δύο άλλα παιχνίδια, ενώ διαπιστώνεται ότι και αυτά χειραγωγήθηκαν, υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να ανακτηθούν από το εξωτερικό, γι’ αυτό και εισηγούνται την εμπλοκή της Αστυνομίας. Τώρα η Επιτροπή Προστασίας και Δεοντολογίας του Αθλητισμού θα λάβει αποφάσεις ώστε να αποδοθούν ευθύνες. 

Όπως διαπιστώθηκε, άτομα στοιχημάτιζαν μεθοδικά για συγκεκριμένα αποτελέσματα, ενώ αφήνονται αιχμές και για τη στάση παικτών, αλλά αφιερώνεται και ειδικό κεφάλαιο για την Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας για ενέργειες που έπρεπε να κάνει για αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.

ΠΗΓΗ : "Φ"

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Δεκεμβρίου 2022 - 10:14

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουλίου
"Μνήμης Κατάθεση" από το ΡΙΚ
06:17
Τζο Μπάιντεν: «Σας υπόσχομαι ότι είμαι καλά» - «Θα κατέβω στις εκλογές και θα νικήσουμε»
05:44
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 13/07/24
05:26
Ουκρανία: 6 νεκροί και 13 τραυματίες από τα ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντονέτσκ
05:11
12 Ιουλίου
Αισιοδοξία προέδρου για θετικά νέα για Κυπριακό πριν το τέλος του χρόνου
21:08
Γκουτέρες: Bλέπει θετικά παράταση της αποστολής Ολγκίν
21:02
Νέα επίθεση Ισραηλινού υπουργού εξωτερικών κατά Τούρκου προέδρου
20:13
Άδεια στον Μπελέρη για να πάει Στρασβούργο και μετά πίσω φυλακή
20:04
Ο θερμότερος μήνας που καταγράφηκε ποτέ ο φετινός Ιούνιος
20:01
Μητσοτάκης σε Γκουτέρες: Να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για λύση του Κυπριακού
19:57
Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς για κατάπαυση του πυρός ανακοίνωσε ο Μπάιντεν
19:37
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
18:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.