Παρίσι: Χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις διαμαρτυρίες για τα μέτρα κατά της πανδημίας

Στο Παρίσι έχουν αναπτυχθεί χιλιάδες αστυνομικοί, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και οχήματα εκτόξευσης νερού προκειμένου να μην επιτρέψουν την άφιξη των κονβόι των οχημάτων που κατευθύνονται προς τη γαλλική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας κατά των μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σημεία ελέγχου στήθηκαν στα διόδια στις εισόδους της πόλης, ενώ μεταλλικά κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν στο κέντρο του Παρισιού, ενόψει των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται την κόπωση και την οργή που συνδέονται με την υγειονομική κρίση, ωστόσο υπέδειξε πως η χώρα χρειάζεται τη μέγιστη ηρεμία.  

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Φεβρουαρίου 2022 - 07:28

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Σεπτεμβρίου
Συνάντηση Υπουργών εξωτερικών Ρωσίας-Ιράν-Τουρκίας για τη Συρία
13:53
Νεκρός εντοπίστηκε 58χρονος κάτω από το όχημα του στην επαρχία Λεμεσού
13:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
13:00
Σε ασφαλές μέρος ο ηγέτης του Ιράν μετά τη δολοφονία του Νασράλα
12:35
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 28/09/24
11:16
Νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ
11:05
Ελεύθεροι ο πατέρας και ο Σύρος φίλος του ισοβίτη
10:53
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής
10:29
Τοποθετήσεις ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ για την απόδραση του ισοβίτη
09:46
[BINTEO] Νέοι σφοδροί βομβαρδισμοί Ισραήλ εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ
09:28
Λοϊζίδης: Δεν υπήρχε γραπτό επιχειρησιακό πλάνο για τη μεταφορά του ισοβίτη
09:11
Δεκάδες χιλιάδες οι εκτοπισμένοι στο Λίβανο
06:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.