Παράταση προθεσμίας απογραφής ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων για το έτος 2022 αποφάσισε να δώσει ο Επ. Αγροτικών Πληρωμών

Ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Ανδρέας Κυπριανού, κατόπιν αιτήματος από όλες τις αγροτικές οργανώσεις σχετικά με την απογραφή ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων, αποφάσισε να δώσει παράταση προθεσμίας για απογραφή του ζωικού πληθυσμού αιγοπροβάτων στο πλαίσιο εφαρμογής της Προαιρετικής Συνδεδεμένης Στήριξης Αιγοπροβάτων (ΠΣΣΑ) 2022 και δυνατόν άλλων μέτρων κεφαλικής επιδότησης αιγοπροβάτων που τυχόν προκηρυχθούν για το έτος 2022.

Αποφάσισε όπως η τελευταία ημέρα απογραφής και κοινοποίησης αποτελεσμάτων στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες ορίζεται η Τρίτη, 8 Μαρτίου 2022. Ο κ. Κυπριανού επισημαίνει ότι σε περίπτωση που κατά την ημερομηνία απογραφής, ο ζωικός πληθυσμός στην εκμετάλλευση είναι 100 ή περισσότερα ζώα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική βάση δεδομένων των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, η απογραφή θα πρέπει να διενεργηθεί με σαρωτή. Η απογραφή με χρήση σαρωτή σε εκμεταλλεύσεις με ζωικό πληθυσμό 100 ή περισσότερα ζώα, αποτελεί κριτήριο επιλεξιμότητας.

Για επιπρόσθετες πληροφορίες ή/και διευκρινήσεις σχετικά με τη διενέργεια της απογραφής ζωικού πληθυσμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με τα κατά τόπους Επαρχιακά Κτηνιατρικά Γραφεία ή Κτηνιατρικούς Σταθμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαρίνα Πετρίδου στο τηλέφωνο 22 557778.

M.X

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2022 - 15:17

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

07 Οκτωβρίου
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 7/10/24
05:07
06 Οκτωβρίου
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Νίκου Ανδρουλάκη και μάχη Δούκα με Γερουλάνο
22:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
22:00
Μαζικές ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου -Στόχος αποθήκες όπλων
21:00
Πεντάγωνο: "Τετ-α-τετ" υπουργών Άμυνας Ηνωμένων Πολιτειών -Ισραήλ, την Τετάρτη
20:54
Λεμεσός: 15 νεαροί επιτέθηκαν και λήστεψαν δύο Ινδούς -Συλλήψεις δύο υπόπτων...
20:31
OHE: Παραβιάστηκε ανθρωπιστική νομοθεσία από βομβαρδισμούς Ισραήλ στον Λίβανο
20:26
"Ταξιδέψτε άφοβα", προτρέπει ο Βαφεάδης -Ασφαλής ο εναέριος χώρος της Κύπρου
20:18
Ιράν: Ολιγόωρο λοκντάουν στα αεροδρόμια της χώρας
20:08
Χαράλαμπος Χαριλάου: «Οι γιατροί και οι νοσηλευτές δεν είναι σάκος του μποξ»!
17:57
Η βία εναντίον επαγγελματιών υγείας δεν θα γίνει ανεκτή, διαμηνύει ο Ιατρικός Σύλλογος
17:48
Ανταλλαγή απόψεων και συντονισμός ενόψει τριμερούς στο Εθνικό, λέει ο Εκπρόσωπος
17:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.