Σταθερή και εκτός κινδύνου η κατάσταση του 5χρονου που τραυματίστηκε σε ατύχημα στην Κοφίνου

Σταθερή και εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση της υγείας αγοριού ηλικίας 5 ετών, το οποίο έπεσε χθες από γεωργικό ελκυστήρα, ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή της Κοφίνου μαζί με τον πατέρα του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος Υπαίθρου «γύρω στις 10:00 το πρωί της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου, το παιδάκι βρισκόταν με τον πατέρα του σε χωράφι στην Κοφίνου, όταν ανέβηκε σε γεωργικό ελκυστήρα και στην προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα για να εισέλθει στην καμπίνα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος».

Πρόσθεσε ότι «από την πτώση το παιδάκι τραυματίστηκε και αρχικά διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αλλά λόγω ηλικίας μεταφέρθηκε στο Μακάριο Νοσοκομείο».

Στη συνέχεια, είπε, «το αγοράκι εισήχθη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου όπου του έγινε συρραφή των τραυμάτων που είχε στο πρόσωπο και περιποίηση άλλων τραυμάτων που έφερε στο θώρακα».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «το παιδάκι κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή αλλά εκτός κινδύνου».

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά τις συνθήκες τραυματισμού του μικρού παιδιού.

Α.Τ.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Φεβρουαρίου 2022 - 11:55

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

07 Οκτωβρίου
Μάριος Χαρτσιώτης: Δειλή και εύκολη πράξη η παραίτηση
08:12
Λόιντ Όστιν: Ακλόνητη η δέσμευση των ΗΠΑ στην ασφάλεια του Ισραήλ
06:49
Ρατσιστική επίθεση και ληστεία εις βάρος διανομέων φαγητού
06:41
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024
06:34
Επιθέσεις του Ισραήλ και στην Συρία
06:11
Πολύ σύντομα η επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν
05:53
Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
05:37
Αεροπορικές επιδρομές σε προάστια της Βηρυτού. Τρομοκρατική επίθεση στην Μπερ Σεβά
05:31
Με αμείωτη ένταση οι επιθέσεις εναντίον της Χεζμπολάχ
05:27
Δίωρη στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών
05:24
Συνέρχεται στις 11:00 το Εθνικό Συμβούλιο
05:20
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 7/10/24
05:07
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.