Εκατόν εξήντα εννέα καταγγελίες σε επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων

Εκατόν εξήντα εννέα καταγγελίες έγιναν σε επιχείρηση για την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων το τελευταίο τετραήμερο στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, το τελευταίο τετραήμερο από τις 15 Απριλίου του 2022 στις 06:00 το πρωί μέχρι το πρωί της 18ης  Απριλίου, η αστυνομική διεύθυνση Πάφου πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 169 καταγγελίες.

Από τις 169 καταγγελίες, οι 14 αφορούν οδήγηση οχήματος, υπό την επήρεα αλκοόλης, 3 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, 9 καταγγελίες για οδήγηση οχήματος χωρίς ζώνη ασφαλείας, 71 καταγγελίες για οδήγηση του ορίου ταχύτητας, 16 καταγγελίες για οδήγηση με τη χρήση κινητού, 2 καταγγελίες για οδήγηση χωρίς άδεια οδηγού, 2 καταγγελίες χωρίς ασφάλεια, 3 καταγγελίες για στάθμευση σε χώρο αναπήρων και 49 άλλες καταγγελίες για άλλα αδικήματα μικρότερης φύσης. Όσον αφορά  την κατάσταση των οδικών συγκρούσεων συνέβησαν συνολικά 8 οδικές συγκρούσεις, η μία είναι με σοβαρό τραυματισμό, οι 2 με ελαφριούς τραυματισμούς και οι 5 μόνο με υλικές ζημιές. 

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Απριλίου 2022 - 16:36

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

06 Οκτωβρίου
Αιματηρή επίθεση το πρωί στη Λωρίδα της Γάζας. Τουλάχιστον 18 νεκροί
06:11
Γκουτέρες: Παραμένει σθεναρή η παγκόσμια καταδίκη των ενεργειών της Χαμάς
06:09
Ισαάκ Χέρτσογκ: Τα τραύματα από τη φονική επίθεση της Χαμάς δεν έχουν επουλωθεί
05:42
Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν
05:40
Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε προάστιο της Βηρυτού
05:36
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 6/10/24
05:31
05 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
22:00
Λύπη για χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στον Λίβανο, εξέφρασε ο Εμανουέλ Μακρόν
21:33
Η απάντηση στο Ιράν θα έρθει σε κατάλληλο χρόνο και χώρο, διαμηνύει το Ισραήλ
21:08
Με "Ροζ Φιγούρες" και ο Χριστοδουλίδης... -Ανακοινώσεις για τον καρκίνο
20:45
Απόπειρα φόνου στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας διερευνά η Αστυνομία -Καταζητείται ο Χρίστος Μοδέστου
19:02
"Κασσάνδρα" στο Αγρίνιο: Νεκρός φύλακας από τα ορμητικά νερά χειμάρρου
18:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.