Διάταγμα κράτησης 4ημερών σε 27χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο Στήβ Θεοδούλου Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου "Ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηριου Αμμοχωστου που συνεδρίαζε στην Λαρνακα και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης 4 ημερών.

Στο παρόν στάδιο ο 27χρονος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στα υπό διερεύνηση αδικήματα", ανέφερε ο κ. Θεοδούλου.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη του υπόπτου σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο ύποπτος, άνδρας ηλικίας 27 ετών, συνελήφθη λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 1 Απριλίου με δικαστικό ένταλμα, μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών.

Είχε προηγηθεί στις 31 Μαρτίου το μεσημέρι, η σύλληψη άλλου 27χρονου υπόπτου, στην κατοικία του οποίου ανευρέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, ηλεκτρικά οικοδομικά εργαλεία, για τα οποία εγέρθησαν υποψίες ότι πιθανόν να είναι περιουσία που κλάπηκε μετά από πρόσφατες διαρρήξεις στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ανακρινόμενος χθες από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου,ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη συνολικά πέντε υπό διερεύνηση υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, κλοπών από αυτοκίνητα, και παράνομης κατοχής περιουσίας, που διαπράχθηκαν τους μήνες Φεβρουαρίου και Μαρτίου, σε διάφορες περιοχές της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Χθες το πρωί ο πρώτος συλληφθείς, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης του, διάρκειας πέντε ημερών, για σκοπούς διερεύνησης των πέντε υποθέσεων.

Χθες το μεσημέρι ακολούθησε η σύλληψη και του δεύτερου υπόπτου, ο οποίος επίσης τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Μ.Χ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Απριλίου 2022 - 12:42

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

06 Οκτωβρίου
Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για ανάδειξη προέδρου -Έξι οι υποψήφιοι μνηστήρες...
15:18
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 6/10/24
15:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
12:55
Υπέκυψε στα τραύματα του ο Μηνάς Χατζημιχαήλ
11:27
Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης ελπίζει ότι η τριμερής θα έχει θετικά αποτελέσματα
11:14
Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων της ισραηλινής επίθεσης σε τέμενος και σχολείο στη Γάζα
09:09
Ο Ζελένσκι θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα το "Σχέδιο Νίκη"
08:32
Αιματηρή επίθεση το πρωί στη Λωρίδα της Γάζας. Τουλάχιστον 21 νεκροί
08:30
Συνεχίζεται η απομάκρυνση αμερικανών πολιτών από το Λίβανο
08:24
Γκουτέρες: Παραμένει σθεναρή η παγκόσμια καταδίκη των ενεργειών της Χαμάς
06:09
Ισαάκ Χέρτσογκ: Τα τραύματα από τη φονική επίθεση της Χαμάς δεν έχουν επουλωθεί
05:42
Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα απαντήσει στην επίθεση του Ιράν
05:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.