Σύλληψη 29χρονου για διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης και κλοπών στην επαρχία Αμμοχώστου

Δεύτερο άτομο, άνδρας ηλικίας 29 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης και κλοπών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «άνδρας ηλικίας 29 ετών συνελήφθη σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης αποθήκης και κλοπών, που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην επαρχία Αμμοχώστου».

Για τις ίδιες υποθέσεις συνελήφθη χθες Κυριακή 8 Μαϊου, άντρα επίσης 29 ετών, εναντίον του οποίου διερευνάται επιπρόσθετα και υπόθεση διάρρηξης αγροικίας, επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία «η διάρρηξη αποθήκης και άλλες τρεις κλοπές περιουσίας, από αγροτεμάχια στην επαρχία Αμμοχώστου, διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα. Από την αποθήκη κλάπηκαν τουρμπίνες και γεωργικά εργαλεία, ενώ από τα τρία αγροτεμάχια κλάπηκαν μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικός εξοπλισμός».

Προστίθεται ότι «για τη διάρρηξη της αποθήκης και των κλοπών από τα τρία αγροτεμάχια, προέκυψαν στοιχεία εναντίον δεύτερου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου».

Σημειώνεται ότι «χθες το μεσημέρι, είχε συλληφθεί ο πρώτος ύποπτος, ο οποίος ανακρινόμενος από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, ομολόγησε τη διάπραξη της διάρρηξης της αποθήκης και των άλλων κλοπών από τα τρία αγροτεμάχια. Ο πρώτος ύποπτος είχε αρχικά συλληφθεί με δικαστικό ένταλμα, που είχε εκδοθεί σε σχέση με άλλη διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αγροικίας και κλοπής, που επίσης ομολόγησε μετά τη σύλληψη του».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας «η διάρρηξη της αγροικίας διαπράχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου την περασμένη Παρασκευή, 06 Μαΐου. Από την αγροικία κλάπηκαν μικρό χρηματικό ποσό και άλλα αντικείμενα, ενώ από υπόστεγο στην αυλή της αγροικίας, κλάπηκαν άλλα μεταλλικά αντικείμενα».

Ο ιδιοκτήτης της αγροικίας «κατήγγειλε επίσης ότι, σε δύο άλλες περιπτώσεις, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, κλάπηκαν από την αυλή της αγροικίας, διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και ένα μπόιλερ».

Οι δύο ύποπτοι τελούν υπό κράτηση και την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)

Ρ.Σ

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Μαΐου 2022 - 12:05

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
22:00
Λύπη για χερσαίες επιχειρήσεις του Ισραήλ στον Λίβανο, εξέφρασε ο Εμανουέλ Μακρόν
21:33
Η απάντηση στο Ιράν θα έρθει σε κατάλληλο χρόνο και χώρο, διαμηνύει το Ισραήλ
21:08
Με "Ροζ Φιγούρες" και ο Χριστοδουλίδης... -Ανακοινώσεις για τον καρκίνο
20:45
Απόπειρα φόνου στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας διερευνά η Αστυνομία -Καταζητείται ο Χρίστος Μοδέστου
19:02
"Κασσάνδρα" στο Αγρίνιο: Νεκρός φύλακας από τα ορμητικά νερά χειμάρρου
18:04
Φίσερ: «Δέσμευση ΗΠΑ -Κύπρου σε περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια»
17:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
16:37
Ενισχύεται το αποτύπωμα της Κύπρου στη Μέση Ανατολή, τονίζει ο Πρόεδρος
16:13
Με φρυγανιές, νερό και μήλα υποδέχθηκε η Κύπρος Αυστραλούς πολίτες από τη Βηρυτό
15:55
Ισχυρή απάντηση για το Ισραήλ η δεύτερη επίθεση του Ιράν, λέει ο Άσσαντ
15:38
Πλήρες μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Γαλλοφωνίας η Κυπριακή Δημοκρατία
15:16
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.