Μαύρο τριήμερο για την Κύπρο με τρεις νεκρούς σε θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις. (Βίντεο)

Με άλλα δυο θανατηφόρα δυστυχήματα σημαδεύτηκε η ψεσινή νύχτα με τους νεκρούς στην άσφαλτο κατα το τριήμερο του κατακλυσμού να ανέρχονται στους τρείς. Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο που έχασε την ζωή του ο 52χρονος Ανδρέας Χατζηφιλίππου στην Σωτήρα άλλοι δυο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους χθες βράδυ σε θανατηφόρα δυστυχήματα σε Αγία Νάπα και Πάφο.

Το πρώτο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 χθες το βράδυ, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο στην οδό Πανίκου Χατζηπαναγή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μεράμπ Μαγκλα-κελίντζε, 59 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος φέρεται να διασταύρωνε το δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Νωρίς το απόγευμα η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος άνδρα ηλικίας 36 ετών ο οποίος φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Μεράμπ Μαγκλα-κελίντζε, 59 ετών από τη Γεωργία και ακολούθως να εγκατέλειψε την σκηνή.

Δεύτερη θανατηφόρα οδική σύγκρουση – Έχασε τη ζωή του 68χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 1.jpg

Το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην Λεωφόρο Νissi στην Αγία Νάπα, με θύμα τον 68χρονο Τζβι Ποχάλ από το Ισραήλ, ο οποιος βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές.

Ο 68χρονος ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό σκούτερ στην λεωφόρο Nissi με κατεύθυνση την Αγία Θέκλα, σε κάποια στιγμή εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση και χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 26χρονος ελληνοκύπριος.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2.jpg

Ο Ισραηλινός διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Ο οδηγός του οχηματος δεν τραυματίστηκε. Στον οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη, ενώ σε έλεγχο ναρκοτέστ ήταν θετικός σε αμφεταμίνες.

Συντάκτες: Πανίκος Ευριπίδου/Σταυρός Χατζησάββας/Δέσποινα Κουρρή

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιουνίου 2022 - 20:20

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Ιωαννίδης: Τα παράπονα των κατοίκων και η αναποτελεσματικότητα του συρματοπλέγματος στη Νεκρή Ζώνη, οδήγησαν στην απόφαση για αφαίρεση του
10:07
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε πτήση από την Βηρυτό με 70 άτομα
07:50
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
07:00
Απεβίωσε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας
06:30
Μπάιντεν: Το Ισραήλ δεν έχει ακόμη καταλήξει στον τρόπο αντίδρασής του ενατίον του Ιράν
06:28
ΠτΔ: Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών
06:21
Στόχους των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη έπληξε ο αμερικανικός στρατός στην Υεμένη
06:14
Μέση Ανατολη: Κορυφώνεται η παγκόσμια ανησυχία- Ολομέτωπη σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολλάχ
06:09
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
05:49
04 Οκτωβρίου
Υπουργός Άμυνας: Σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης η Κυπριακή Δημοκρατία
17:55
Επιχειρεί σε τρία μέτωπα ο Ισραηλινός στρατός
17:51
Αναχώρησε και τρίτη πτήση τσάρτερ με Βρετανούς από τη Βηρυτό
16:51
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.