Ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας 32χρονός σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση ληστείας σε τράπεζα χθες στο Κίτι

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκε σήμερα άνδρας ηλικίας 32 ετών κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι.

Το δικαστήριο διέταξε την 8ημερη κράτηση του υπόπτου λόγω του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο της αστυνομίας. 

Ανακρινόμενος ο ύποπτος δεν παραδέχθηκε ενοχή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ στην κατοχή του υπόπτου δεν εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό που έχει κλαπεί το οποίο ανέρχεται περίπου στις 11 χιλιάδες ευρώ. 

Η αστυνομία προχώρησε στην συγκεκριμένη σύλληψη μετά από αξιολόγηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της τράπεζας καθώς επίσης και από περιγραφή που έδωσε το προσωπικό της τράπεζας.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. 

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2022 - 09:44

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
13:44
Λίβανος: Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ "διατηρεί τις θέσεις της" παρά το αίτημα του Ισραήλ να μετακινήσει κάποιες από αυτές
12:49
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
11:48
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε πτήση από την Βηρυτό με 70 άτομα
10:59
Ιωαννίδης: Τα παράπονα των κατοίκων και η αναποτελεσματικότητα του συρματοπλέγματος στη Νεκρή Ζώνη, οδήγησαν στην απόφαση για αφαίρεση του
10:07
Απεβίωσε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας
06:30
Μπάιντεν: Το Ισραήλ δεν έχει ακόμη καταλήξει στον τρόπο αντίδρασής του ενατίον του Ιράν
06:28
ΠτΔ: Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών
06:21
Στόχους των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη έπληξε ο αμερικανικός στρατός στην Υεμένη
06:14
Μέση Ανατολη: Κορυφώνεται η παγκόσμια ανησυχία- Ολομέτωπη σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολλάχ
06:09
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
05:49
04 Οκτωβρίου
Υπουργός Άμυνας: Σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης η Κυπριακή Δημοκρατία
17:55
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.