Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για υπόθεση κλοπής ρολογιού 15 χιλιάδων ευρώ

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών προσώπων, 21, 22 και 25 χρόνων, σε σχέση με την κλοπή επώνυμου ρολογιού, αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, την υπόθεση κατήγγειλε την Παρασκευή 31χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ 09.00 με 13.00, της ίδιας μέρας, κλάπηκε από το όχημα του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το γραφείο του στην περιοχή Εναερίου, το ρολόι του.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μετά από αξιολόγηση κλειστών κυκλωμάτων και μαρτυριών, διαπιστώθηκε ότι η κλοπή σημειώθηκε από δύο νεαρά πρόσωπα, η περιγραφή των οποίων ομοίαζε με δυο πρόσωπα που θεάθηκαν αργότερα στην ίδια περιοχή.

Περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού εντόπισαν αρχικά έναν 22χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη της κλοπής, κατονομάζοντας ως συνεργό του 21χρονο. Ο δεύτερος ύποπτος εντοπίστηκε και συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ ανακρινόμενος ανέφερε πως πούλησε το ρολόι σε 25χρονο για να αγοράσει ναρκωτικά.

Σήμερα μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού ερεύνησαν την οικία του 25χρονου, όπου εντοπίστηκε το κλοπιμαίο ρολόι καθώς και μικρή ποσότητα κάνναβης. Ο 25χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της κλεπταποδοχής και της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε τρίτα πρόσωπα.

Και οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την προσωποκράτηση τους για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Ρ.Σ

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουνίου 2022 - 11:55

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

05 Οκτωβρίου
Λίβανος: Ενισχύονται εκτιμήσεις ότι είναι νεκρός ο διάδοχος του Νασράλα, Χασέμ Σαφιεντί
14:12
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
13:44
Λίβανος: Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ "διατηρεί τις θέσεις της" παρά το αίτημα του Ισραήλ να μετακινήσει κάποιες από αυτές
12:49
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
11:48
Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών πραγματοποιήθηκε πτήση από την Βηρυτό με 70 άτομα
10:59
Ιωαννίδης: Τα παράπονα των κατοίκων και η αναποτελεσματικότητα του συρματοπλέγματος στη Νεκρή Ζώνη, οδήγησαν στην απόφαση για αφαίρεση του
10:07
Απεβίωσε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας
06:30
Μπάιντεν: Το Ισραήλ δεν έχει ακόμη καταλήξει στον τρόπο αντίδρασής του ενατίον του Ιράν
06:28
ΠτΔ: Η συνάντηση στη Νέα Υόρκη να αποτελέσει το πρώτο βήμα για επανέναρξη συνομιλιών
06:21
Στόχους των ανταρτών Χούθι στην Υεμένη έπληξε ο αμερικανικός στρατός στην Υεμένη
06:14
Μέση Ανατολη: Κορυφώνεται η παγκόσμια ανησυχία- Ολομέτωπη σύγκρουση Ισραήλ με Χεζμπολλάχ
06:09
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 5/10/24
05:49
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.