Μεσογειακοί Αγώνες : «Χρυσοί», Μίλαν, Παρέλλης και Κάλια, "αργυρή" η Ολίβια, φτάσαμε τα 14 μετάλλια!!

Εκπληκτική βραδιά για τα κυπριακά χρώματα, η χθεσινή στο Οράν της Αλγερίας και ασφαλώς μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του αθλητικού κόσμου της Κύπρου. Η χώρα μας πανηγύρισε σε διάστημα λιγότερο της μίας, ώρας τέσσερα μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία χρυσά.

Eκτοξεύοντας δε τον απολογισμό, στον εκπληκτικό αριθμό των 14 μεταλλίων, πέντε χρυσών, δύο αργυρών και επτά χάλκινων. Η Κάλια Αντωνίου στην Κολύμβηση με το χρυσό στα 100μ. Ελεύθερο, ο Μίλαν Τραΐκοβιτς με το χρυσό στα 110μ. Εμπόδια, ο Απόστολος Παρέλλης με το χρυσό στη Δισκοβολία, και η Ολίβια Φωτοπούλου με το αργυρό στα 200μ. Έκαναν τους πάντες στο Οράν να παραληρούν εκστασιασμένοι στις αλλεπάλληλες απονομές μεταλλίων, βλέποντας την κυπριακή σημαία να ανεβαίνει στον ιστό, και ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο όχι μία, αλλά τρεις φορές μέσα σε λίγα λεπτά, με τα τραγελαφικά των διοργανωτών. Στο δίσκο ο Απόστολος Παρέλλης έδειξε εκ νέου ότι είναι αθλητής μεγάλων αγώνων. Με βολή στα 63.59μ. έκανε το back to back”, διατηρώντας τον τίτλο που κέρδισε στην Ταραγόνα.

parelis ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ.jpg

Στα 110μ. με εμπόδια, ο εκπληκτικός Μίλαν Τραΐκοβιτς, μας υπενθύμισε ότι ανήκει στην ελίτ. " Νίκησε" τα χρονόμετρα, νίκησε τον Αλγερινό Αμίνε Μπουανανί, αλλα και το ενθουσιώδες κοινό που στήριξε με πάθος τον συμπατριώτη του. Με κούρσα στην οποία απέδειξε την κλάση του, έπεσε πρώτος στο νήμα με 13.34.

μιλαν τραικοβιτσ μεσογειακοι.jpeg

Στο 200άρι η Ολίβια Φωτοπούλου επανέλαβε την εκπληκτική κούρσα του προκριματικού, και αυτή τη φορά το χρονόμετρο σταμάτησε στο 23.01, χαρίζοντας της το αργυρό μετάλλιο, τρίτο δικό της στην εξαιρετική της παρουσία στην Αλγερία.

ΟΛΙΒΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ.jpg

Εκπληκτική για άλλη μια φορά η Κάλια Αντωνίου έγινε το πρόσωπο των αγώνων στην Κολύμβηση. Με εντυπωσιακό100άρι στο ελεύθερο, που είναι και το κατ’ εξοχήν αγώνισμα της, σημειώνοντας νέο ρεκόρ Μεσογειακών Αγώνων, με επίδοση 54.39. Είναι το δεύτερο μετάλλιο της στους αγώνες.

KALIA MESOGEIAK.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιουλίου 2022 - 14:00

Τελευταιες Ειδησεις

30 Απριλίου
ΟΑΥ: Ανάγκη ένταξης και άλλων κέντρων αποκατάστασης στο ΓεΣΥ
08:34
Ελεύθεροι οι τρεις αλλοδαποί για τα επεισόδια στον Αστρομερίτη
07:22
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 30 Απριλίου 2024
06:30
Εν αναμονή για την απάντηση της Χαμάς στην ισραηλινή πρόταση για εκεχειρία
05:48
Επίθεση Χούθι σε εμπορικά και πολεμικά πλοία
05:41
Οδησσός: Τουλάχιστον 4 νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό
05:31
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 30/04/24
05:25
Περού: Στους 25 οι νεκροί από το τροχαίο
05:19
Προτροπές Μπάιντεν για απελευθέρωση των ομήρων
05:14
29 Απριλίου
Τραγωδία στο Περού - 23 νεκροί μετά απο πτώση λεωφορείου σε χαράδρα
21:43
Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις για το μεταναστευτικό
21:10
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα - Διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός
20:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.