Πενταετής και τετραετής φυλάκιση σε δύο άτομα για εμπορία κάνναβης

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό, καταδίκασε 24χρονο σε πέντε χρόνια φυλάκιση και 40χρονο, σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση που αφορά ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, στις 23 Ιανουαρίου, 2022, μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην περιοχή υποστατικού του 40χρονου, στη Λεμεσό, όπου αντιλήφθηκαν δύο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος προσέγγισε στη συνέχεια ο 40χρονος, ο οποίος παρέδωσε αντικείμενο στον 24χρονο οδηγό, που με τη σειρά του παρέδωσε στον 40χρονο δύο συσκευασίες. Με την επέμβαση των μελών της ΥΚΑΝ ανακόπηκε την ίδια ώρα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, καθώς και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ενώ ο 40χρονος που τράπηκε σε φυγή εισερχόμενος εντός της περίφραξης του υποστατικού του, προσέγγισε στη συνέχεια τα μέλη της Αστυνομίας που είχαν προστρέξει για να τον ανακόψουν. Ακολούθησαν εξετάσεις και έρευνες στη σκηνή και στα δύο οχήματα, με τα μέλη της ΥΚΑΝ να εντοπίζουν στο αυτοκίνητο του 24χρονου, μία συσκευασία με κάνναβη μεικτού βάρους ενός κιλού, ενώ εντός της περίφραξης παρακείμενου υποστατικού, εφαπτόμενου με το υποστατικό του 40χρονου, εντόπισαν άλλες δύο συσκευασίες, με κάνναβη μεικτού βάρους δύο κιλών συνολικά. Στο αυτοκίνητο του 24χρονου ανευρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ. (Αστυνομικό Δελτίο αρ.2, ημερ. 23/01/2022, σχετικό). Για τον 25χρονο, το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τον ερχόμενο Νοέμβριο. Κλάδος Επικοινωνίας

Σ.Ο

Πηγή: Αστυνομία

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Αυγούστου 2022 - 14:48

Τελευταιες Ειδησεις

06 Μαΐου
Τουλάχιστον 78 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη νότια Βραζιλία
09:10
Οι ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα σημείωσαν μεγάλη αύξηση την τελευταία τριετία
08:50
Σε σύνοδο για τη μετανάστευση θα μεταβεί αύριο ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν
08:34
Καλά νέα για την πορεία της ευρωπαϊκής οικονομίας καταφθάνουν τις τελευταίες μέρες σε Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη
08:12
Τραγικός είναι ο απολογισμός στην Ελλάδα από τη χρήση κροτίδων το Πάσχα
07:56
Νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση ανήμερα του Πάσχα
07:07
Έφυγε ο Αντώνης Τουρκογιώργης
06:13
Σήμερα προγραμματίζεται να λειτουργήσει εκ νέου ως τζαμί βυζαντινός ναός στην Κωνσταντινούπολη.
05:55
Αναμένεται σήμερα στο Ισραήλ ο διευθυντής της CIA
05:46
Τμήμα Μετεωρολογίας 1ο Δελτίο Καιρού 6/5/2024
05:25
05 Μαΐου
Τίτλοι Ειδήσεων: Kυριακή 5 Μαΐου 2024
22:05
Αυτούς αναζητεί η αστυνομία για τα επεισόδια στο Κίτι
21:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.