Εντός 10ημέρου το πόρισμα για καταγγελίες Αριστοτέλους, σύμφωνα με τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη

Εντός του επόμενου δεκαημέρου θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμα του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, ο οποίος διορίστηκε για να διερευνήσει τις καταγγελίες της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους, σε βάρος του διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κύριος Αιμιλιανίδης ανέφερε πως η ημερομηνία παράδοσης του πορίσματος είναι μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Σημείωσε, ωστόσο, πως δεν γνωρίζει ακόμα την ακριβή ημερομηνία παράδοσής του.

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, προς το παρόν, υπάρχουν εκκρεμότητες, οι οποίες σχετίζονται με το ανακριτικό έργο. Ξεκαθάρισε πάντως ότι το πόρισμα θα παραδοθεί - όπως έχει συμφωνηθεί - μέχρι τις 15 του μήνα και ενδεχομένως πιο πριν.

Την προσεχή Δευτέρα, εκπνέει το χρονοδιάγραμμα της διαθεσιμότητας του διοικητή της ΥΚΑΝ και η υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον  θα παρατείνει ή όχι τη διαθεσιμότητά του, μέχρι να αποφανθεί ο Γενικός Εισαγγελέας αν προκύπτουν ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα σε βάρος του.  

Μ.Β

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:31

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

03 Οκτωβρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
22:00
Ισραήλ: Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στην αεροπορική βάση Νεβατίμ
21:03
Υπογράφεται πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Βρετανίας τον Νοέμβριο στο Λονδίνο
20:45
Βιβλίο για την αείμνηστη Ζέτα Αιμιλιανίδου, παρουσίασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
20:41
Η Δύση θα στηρίζει την Ουκρανία "μέχρι τη νίκη", δηλώνει ο γγ του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε
20:35
Η κουμανδαρία υποψήφια για ένταξη στην άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO
20:30
Ο Τζο Μπάιντεν συζητά πιθανές ισραηλινές επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν
20:25
Λίβανος: Νεκροί 28 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας
19:52
Το Βέλγιο αποστέλλει στρατιώτες στην Κύπρο για επαναπατρισμό υπηκόων του από τον Λίβανο
17:51
Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από ρωσικό βομβαρδισμό
17:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 03/10/24
16:21
Συνεχίζεται με σφοδρότητα η σύγκρουση του ισραηλινού στρατού με την Χεζμπολά
16:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.