Δέσπω Μιχαηλίδου: Η ερμηνεία των κανονισμών του σχολείου δεν μπορεί να επαφίεται στην κρίση του καθενός

Η ερμηνεία των κανονισμών του σχολείου δεν μπορεί να επαφίεται στην κρίση του καθενός, τόνισε η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Δέσπω Μιχαηλίδου. Μιλώντας στο Τρίτο επεσήμανε πως πριν την οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη το συμφέρον των παιδιών και πως μέλημα της διεύθυνσης θα πρέπει να είναι, τα παιδιά να πηγαίνουν με ευχάριστη διάθεση στο σχολείο και όχι να μετρά το κούρεμα του κάθε μαθητή, σημειώνοντας πως πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες. Μάλιστα σημείωσε ότι η όλη κατάσταση της θυμίζει την δικτατορία του Πάγκαλου στην Ελλάδα που μετρούσαν το μήκος της φούστας των γυναικών. Η επίτροπος πρόσθεσε πως τα μέτρα θα πρέπει να κλιμακώνονται ξεκινώντας από απλές συστάσεις και παρατηρήσεις επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα πως έφτασαν και κοντά της μερικά από τα έγγραφα αποβολών. Παρατήρησε επίσης πως το υπουργείο παιδείας, συγκαλύπτει τέτοιες συμπεριφορές και τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια περιστατικά που να πληγώνουν τα παιδιά. Τόνισε παράλληλα ότι θα πρέπει να υπάρχει πειθαρχία στο σχολείο και τα παιδιά να μάθουν να υπακούουν στους κανονισμούς.

ΓΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:43

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

03 Οκτωβρίου
Λίβανος: Νεκροί 28 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας
19:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
18:00
Το Βέλγιο αποστέλλει στρατιώτες στην Κύπρο για επαναπατρισμό υπηκόων του από τον Λίβανο
17:51
Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, από ρωσικό βομβαρδισμό
17:38
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 03/10/24
16:21
Συνεχίζεται με σφοδρότητα η σύγκρουση του ισραηλινού στρατού με την Χεζμπολά
16:09
Σκάφος από τον Λίβανο κατέπλευσε στη μαρίνα της Λάρνακας
15:41
Ιστορική συμφωνία μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Μαυρίκιου
15:17
Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων
14:01
[Βίντεο] Προσγειώθηκε το C-130 από την Βηρυτό μεταφέροντας Κύπριους και Ελλαδίτες
13:01
[ΒΙΝΤΕΟ] Κόμπος: Το δείπνο στη Νέα Υόρκη αποτελεί το επόμενο σημείο αναφοράς στο Κυπριακό
12:43
Περισσότερες πτήσεις τσάρτερ για Βρετανούς στον Λίβανο - Φεύγουν και με σκάφη προς Κύπρο
12:39
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.