Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι εξαιτίας της κακοκαιρίας σε όλες τις πόλεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην επαρχία Αμμοχώστου η Λεωφόρος Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο και ο δρόμος από τον κυκλικό Κόμβο Αγίου Παντελεήμονα μέχρι τα φώτα Καμμίτση, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Πολύ επικίνδυνοι έχουν καταστεί οι δρόμοι: Λεωφόρος Κάππαρη, Λεωφόρος 1ης Απριλίου, Λεωφόρος Γρίβα Διγενή, ο δρόμος Αγίας Νάπας - Αγίας Θέκλας και ο δρόμος Πρωταρά - Κάβο Γκρέκο - Αγίας Νάπας.

Επικίνδυνο είναι και το σημείο του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας - Αγίας Νάπας, μετά την έξοδο Αγίας Νάπας προς τον κυκλικό κόμβο.

Στην επαρχία Λευκωσίας, ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους δρόμους από τον κυκλικό κόμβο Καλαμών προς τον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου και από τη συμβολή Κωνσταντινουπόλεως μέχρι την Τσερίου.

Παρατηρείται, επίσης, περιορισμένη ορατότητα στο δρόμο Παλαιχωρίου - Αγρού.

Στην επαρχία Λάρνακας, παρατηρείται περιορισμένη ορατότητα, λόγω ομίχλης, στους δρόμους Σκαρίνου - Λευκάρων, Λευκάρων - Βαβατσινιάς και Βαβατσινιάς - Αγίων Βαβατσινιάς.Μ.Β

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιανουαρίου 2023 - 13:58

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Χωρίς προβλήματα η διαπραγμάτευση κατασκευής κόμβου ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία
10:39
Νέα επίθεση Χούθι σε βάρος εμπορικού πλοίου ισραηλινών συμφερόντων
10:35
Συνεχίζονται οι έρευνες για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα
08:43
Λήγει στις 10 Μαρτίου η περίοδος ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας
08:33
Στο Νέο Δελχί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
08:09
Με συμβιβασμό έληξε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
08:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
06:33
Ανακοινώνεται σήμερα το νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας
06:24
Αμερικανός αξιωματούχος θα διαπραγματευθεί την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς
06:17
Απόλλωνας - ΑΕΛ και ΑΕΖ - Ανόρθωση στις 19:00
06:13
Ελλάδα: Λαμβάνουν σήμερα αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις οι αγρότες
05:43
Νέο βέτο των ΗΠΑ στο Συμβούλιο Ασφαλείας για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα
05:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.