Κανένας μόνος του στον αγώνα κατά του καρκίνου, δηλώνει η Πρόεδρος της Βουλής

Κανείς και καμία δεν είναι μόνος του στον αγώνα κατά του καρκίνου, διαμήνυσε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, από το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου. Η Πρόεδρος της Βουλής παρέδωσε ποσό από το ταμείο της Προεδρίας της Βουλής ως εισφορά προς το Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

«Με ιδιαίτερη χαρά, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου, ως Βουλή των Αντιπροσώπων, για να παραδώσουμε ένα συμβολικό ποσό από το Ταμείο της Προεδρίας της Βουλής, θέλοντας να στηρίξουμε για ακόμα μια φορά το έργο το οποίο παράγεται», είπε η κ. Δημητρίου, παραδίδοντας τον φάκελο.

«Το μήνυμα που καθηκόντως θέλουμε να μεταφέρουμε σήμερα για ακόμα μια φορά είναι ότι κανείς και καμία δεν είναι μόνος του σ’ αυτόν τον αγώνα, σε αυτή την προσπάθεια», υπογράμμισε.

Η Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι η Πολιτεία αναγνωρίζει το εξαιρετικό έργο το οποίο γίνεται στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου. «Εξάλλου αυτό εισπράττουμε και καθημερινά από πολλούς συμπολίτες μας», είπε, προσθέτοντας ότι «θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια στο έργο το οποίο επιτελείτε».

Από την πλευρά του, ο Λάζαρος Σαββίδης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Βουλής. «Εκ μέρους των Επιτρόπων του Κέντρου και όλου του προσωπικού θέλω να σας ευχαριστήσω και όχι μόνο εσάς, αλλά και όλους τους συναδέλφους σας, τους βουλευτές».

«Αυτή η εισφορά θα μας βοηθήσει στο να προχωρήσουμε στην υλοποίηση πολλών στόχων, με την αγορά του αναγκαίου εξοπλισμού», πρόσθεσε. Ο κ. Σαββίδης είπε ότι «είναι για ‘μας πεδίο για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές μας για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ασθενείς την καλύτερη βοήθεια την οποία μπορεί να προσφέρει κάποιος. Είμαστε περήφανοι που το Κέντρο είναι Κέντρο Αριστείας και ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια όλων και ιδιαίτερα και της Βουλής να πετύχουμε τους στόχους ακόμα περισσότερο».

ΑΤ

Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιανουαρίου 2023 - 11:48

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

17 Απριλίου
Αποφυγή έκθεσης στην σκόνη συστήνουν οι πνευμονολόγοι
13:54
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των μέτρων για το μεταναστευτικό
13:49
Τίτλοι Ειδήσεων: Tετάρτη 17 Απριλίου 2024
13:00
Συναντώνται σήμερα οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:47
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 17/4/24
12:42
Στο Ισραήλ ο Κάμερον για συνάντηση με Νετανιάχου
11:49
Ελεγκτική Υπηρεσία: H Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να επιλύσει το πρόβλημα των πολλαπλών συντάξεων
11:32
Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν το Ισραήλ εάν δεχθεί νέα επίθεση από το Ιράν
11:15
Υποχώρηση πληθωρισμού στο 3,2% στο Ηνωμένο Βασίλειο
11:08
Ημερίδα με θέμα την Πολυτροπική κινητικότητα πραγματοποιείται στη Λάρνακα
10:24
Συνεχίζεται η άφιξη παράτυπων μεταναστών
08:54
Πρωτοφανές το φαινόμενο μαζικών μετακινήσεων ψηφοφόρων
08:41
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.