Τον τερματισμό συνεργασίας του Κ. Ευσταθίου με την ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής

Τον τερματισμό της συνεργασίας του βουλευτή Κωστή Ευσταθίου με το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ανακοίνωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, στην Ολομέλεια του σώματος, ύστερα από ενημέρωση που είχε από τον Πρόεδρο του κόμματος.

Προ ημερησίας διατάξεως, η Πρόεδρος της Βουλής, ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος την ενημέρωσε για τον τερματισμό της συνεργασίας του κόμματός του με τον βουλευτή Κωστή Ευσταθίου, ο οποίος πλέον δεν αποτελεί μέλος της ΕΔΕΚ και θα συνεχίσει ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Ευσταθίου ανέφερε ότι δεν είναι ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά διαγραμμένος από την ΕΔΕΚ και παραμένει ο σοσιαλιστής βουλευτής της Λευκωσίας.

«Δεν είναι δική μου επιλογή να είμαι ανεξάρτητος. Ανεξάρτητος σημαίνει ότι κάνεις επιλογή, φεύγεις από το κόμμα σου. Με διέγραψαν για τους λόγους που γνωρίζουν όλοι», είπε.

Απαντώντας ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι ο κ. Ευσταθίου έχει κληθεί κατ’ επανάληψη να πει τις απόψεις του και να ακούσει απόψεις στα συλλογικά όργανα του κόμματος, καθώς επίσης και σε δημόσιο διάλογο και αρνήθηκε. Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, έχει εφαρμοστεί η πρόνοια του καταστατικού την οποία ο ίδιος ο κ. Ευσταθίου ουσιαστικά είχε στηρίξει στο παρελθόν, τόσο το 2013, όσο και το 2016 και το 2021.

«Δεν αποτελεί θέμα διαγραφής, αποτελεί αυτόματη απώλεια της ιδιότητας του μέλους, αφού έχει παραβιάσει συγκεκριμένες αποφάσεις του κόμματος και το καταστατικό», είπε.

Δ.Κ.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουαρίου 2023 - 17:30

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Χωρίς προβλήματα η διαπραγμάτευση κατασκευής κόμβου ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία
10:39
Νέα επίθεση Χούθι σε βάρος εμπορικού πλοίου ισραηλινών συμφερόντων
10:35
Συνεχίζονται οι έρευνες για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα
08:43
Λήγει στις 10 Μαρτίου η περίοδος ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας
08:33
Στο Νέο Δελχί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
08:09
Με συμβιβασμό έληξε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
08:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
06:33
Ανακοινώνεται σήμερα το νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας
06:24
Αμερικανός αξιωματούχος θα διαπραγματευθεί την απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς
06:17
Απόλλωνας - ΑΕΛ και ΑΕΖ - Ανόρθωση στις 19:00
06:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.