«Μπάχαλο και στη μέση η Ομόνοια, Ελαφρότητα, προχειρότητα, ανευθυνότητα» - 'Εντονη αντίδραση από το δσ των πρασίνων

'Εντονη ενόχληση στους κόλπους της Ομόνοιας, σχετικά με τη στάση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Σε ανακοίνωση της η διοίκηση των πρασίνων χαρακτηρίζει αδιανόητο τον τρόπο που η Επιτροπή χειρίστηκε ένα τόσο σοβαρό θέμα, σχετικά με τον αγώνα Ομόνοια – ΑΕΖ, "με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπάχαλο".

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας :

"Η ελαφρότητα με την οποία τοποθετούνται πρόσωπα που κατέχουν σημαντικά πόστα και υποτίθεται πως θα έπρεπε να προστατεύουν τον αθλητισμό, μας κάνει να αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο αντιλαμβάνονται την ευθύνη που απορρέει από τη θέση που κατέχουν, αλλά και αν λαμβάνουν υπόψη την υπόληψη αυτών που θίγουν με τις απερίσκεπτες δηλώσεις τους.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού προτού προχωρήσει σε μια εκ του προχείρου δήλωση θα ήταν προτιμότερο, πρώτα να εξετάσει σχολαστικά τα στοιχεία που ενδεχομένως να έχει στην κατοχή της, έπειτα να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και ακολούθως να τοποθετηθεί επισήμως, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτού του είδους οι έρευνες πρέπει να επιτελούνται με ακρίβεια και διεξοδικότητα και προ πάντων να γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να είναι και αποτελεσματικές. Δεν χρειάζεται να διαφημίζονται, αλλά να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Είναι αδιανόητος ο τρόπος με τον οποίο η Επιτροπή χειρίστηκε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, δηλαδή μέλος της να προχωρά σε μια γενική και αόριστη δήλωση, δίχως να προηγηθεί εξέταση της υπόθεσης, η οποία δήλωση έγινε η αιτία για να δημιουργηθεί ένα μπάχαλο. Και στη μέση αυτού του σκηνικού βρέθηκε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ, να αφήνεται έρμαιο στις ορέξεις του καθενός. Άμοιρα ευθυνών δεν είναι ούτε εκείνα τα ΜΜΕ που έσπευσαν να κανιβαλίσουν και ξέρουν πολύ καλά ποια είναι.

Δεν πρόκειται ποτέ να δεχτούμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται έστω και απλή αναφορά σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή ή έστω ένα συγκεκριμένο μέλος της Επιτροπής ενεργεί με αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο, θα πρέπει η Πολιτεία να επέμβει και να διασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Η Επιτροπή έχει πολύ σημαντικό ρόλο να επιτελέσει στο χώρο του αθλητισμού. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντοτε θα είναι έτοιμη να συνεισφέρει στο έργο της Επιτροπής, με όποιο τρόπο μπορεί. Απαιτούμε, όμως, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Αυτές είναι συμπεριφορές που δεν μπορούμε να δεχτούμε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνουν. "

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτωβρίου 2023 - 10:42

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (Βίντεο)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (Βίντεο)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Χωρίς προβλήματα η διαπραγμάτευση κατασκευής κόμβου ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία
10:39
Νέα επίθεση Χούθι σε βάρος εμπορικού πλοίου ισραηλινών συμφερόντων
10:35
Συνεχίζονται οι έρευνες για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα
08:43
Λήγει στις 10 Μαρτίου η περίοδος ανανέωσης των αδειών κυκλοφορίας
08:33
Στο Νέο Δελχί ο πρωθυπουργός της Ελλάδας
08:09
Με συμβιβασμό έληξε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
08:05
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
06:33
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.