Αναβάθμιση Φωτογραφικού Αρχείου Ψηφιακού Ηρόδοτου

Φωτογραφίες ΡΙΚ

Το Φωτογραφικό Αρχείο του Ψηφιακού Ηρόδοτου www.digital-herodotus.eu έχει πλήρως αναβαθμιστεί, με το περιεχόμενο του να είναι από τις 17 Οκτωβρίου 2023, εξερευνήσιμο, ανά κατηγορία, χρονολογία, θεματική και δημιουργό.

HRODOTOW 124.jpg

Ο επισκέπτης αποκτά πλέον καλύτερη αλλά και περισσότερο εύχρηστη πρόσβαση στις εκατοντάδες φωτογραφίες, τόσο από το φωτογραφικό αρχείο του ΡΙΚ όσο και από τις προσωπικές συλλογές φιλοξενούμενων δημιουργών, κάνοντας μία απλή αναζήτηση στις έξι κύριες κατηγορίες του της Πλατφόρμας: Ενημέρωση, Πολιτική, Αθλητισμός, Κοινωνία, Πολιτισμός, Ψυχαγωγία.

ΦΩΤΟ 3 Ψηγιακός Ηρόδοτος 135.jpg

Όλες οι φωτογραφίες περιλαμβάνουν πλήρη τεκμηρίωση και είναι διαθέσιμες προς τους επισκέπτες του Ψηφιακού Ηρόδοτου τόσο για σκοπούς θέασης όσο και για έρευνας.

Οι παλαιότερες φωτογραφίες ανάγονται στις αρχές του 20ου αιώνα, ενώ νέο υλικό, πνευματικής ιδιοκτησίας ΡΙΚ, θα εμπλουτίσει σύντομα την Πλατφόρμα.

Περιηγηθείτε εδώ: https://www.digital-herodotus.eu/archive/photo-archive/

ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Οκτωβρίου 2023 - 14:33

Τελευταιες Ειδησεις

22 Ιουνίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
21:57
Συνελήφθη 30χρονη για υπόθεση υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία
21:10
Τη διεξαγωγή έρευνας για τους φονικούς βομβαρδισμούς σε γραφείο του Ερυθρού Σταυρού στη Γάζα, ζητά ο Μπορέλ
20:37
Ελλάδα: 13 συλλήψεις για την πυρκαγιά στην Άνδρο
19:49
Βρετανία: Η διεύρυνση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ προκάλεσε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία λέει ο Φάρατζ
17:21
Τμήμα Μετεωρολογίας -3ο Δελτίο Καιρού 22/06/24
16:05
Επίσκεψη Υπουργού Γεωργίας στις πληγείσες από πυρκαγιές κοινότητες Λευκωσίας
15:37
Ισραηλινά πλήγματα προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 42 ανθρώπων στην Πόλη της Γάζας
15:20
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στην Άνδρο, σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός
14:45
Foreign office για απειλές Χεζμπολάχ: Οι Βρετανικές Βάσεις δεν έχουν φιλοξενήσει καθόλου ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό
14:06
Επίθεση της Ρωσίας προκάλεσε ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας
13:16
Συνέχεια στην εμπορική αντιπαράθεση Κίνας - Ευρωπαϊκής Ένωσης
13:09
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.