'Αρης - Σπιλέφσκι: «Ούτε ένα τοις εκατό υποτίμηση με την 'Αχνα» (vid)

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μίλησε στο κανάλι του Άρη με κολακευτικά λόγια για τον Εθνικό, που είναι ο επερχόμενος αντίπαλος στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί ούτε κατά ένα τοις εκατό η ομάδα της Άχνας:

Αρχίζοντας τις δηλώσεις του σχολίασε ότι το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά από διακοπή δύο εβδομάδων: «Από μια άποψη μου αρέσουν οι διακοπές, γιατί έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις στις λεπτομέρειες, αλλά από την άλλοι κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι στο εξωτερικό με τις εθνικές ομάδες, κάτι που ασφαλώς είναι τιμή για εμάς και προνόμιο για τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε μαζί τους. Κάποιοι επέστρεψαν αργά από τα ταξίδια τους και αυτό δεν μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους στην προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού. Από την άλλη, όμως, τα παιδιά που ήταν εδώ δούλεψαν πολύ καλά, πολύ σκληρά και θεωρώ ότι έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός. Τώρα το Σάββατο, ξεκινάμε ξανά, ξεκινάμε από το μηδέν την προσπάθεια για να μαζέψουμε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε εκεί. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις τελευταίες εμφανίσεις πριν από τη διακοπή. Μας περιμένουν τώρα ενδιαφέροντα παιχνίδια, πολλά διαδοχικά παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε και πάλι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Σε ερώτηση εάν θεωρεί το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας πρόκληση, ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού απάντησε: «Ασφαλώς. Πλέον τα παιδιά έχουν την εμπειρία. Επίσης, αυτή τη σεζόν είχαμε κάποια παρόμοια παιχνίδι όπως με τη Δόξα για παράδειγμα, το οποίο ήταν επίσης πολύ δύσκολο, οπότε κάναμε αυτά τα λάθη και είμαι σίγουρος ότι έχουμε μάθει από αυτά και πλέον οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τη σημασία όλων των αγώνων. Πρέπει να αποδώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γι’ αυτό τον αντίπαλο βλέποντας όλες τις λεπτομέρειες και το Σάββατο θα είμαστε εκεί».

Ερωτηθείς εάν για τον Εθνικό αποτελεί κίνητρο για τον Εθνικό, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ την προηγούμενή αγωνιστική απάντησε: «Είναι ομάδα που μου αρέσει γιατί παίζει λες και δεν έχει κάτι να χάσει. Παίζοντας με αυτό τον τρόπο κέρδισαν αρκετούς βαθμούς, βάζουν δύσκολα στους αντιπάλους ακόμη και εκτός έδρας, όπως με την ΑΕΚ, οπότε είναι μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Δε μένουν απλώς πίσω και περιμένουν κάποια ευκαιρία, θέλουν να είναι και αυτοί ενεργοί, ανεξάρτητα εάν αγωνίζονται εντός ή εκτός έδρας, οπότε είναι ενδιαφέρον να βλέπεις αυτή την ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε γιατί θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση σε όλες τις πτυχές του αγώνα, στις στατικές φάσεις και ξύπνιοι στο πρέσινγκ του αντιπάλου, να μην τους επιτρέψουμε να εκδηλώσουν αντεπιθέσεις και ασφαλώς να παρουσιάσομε το γνωστό επιθετικό παιχνίδι μας και να μην υποτιμήσουμε ούτε κατά 1% τον αντίπαλο»

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2023 - 12:50

Τελευταιες Ειδησεις

26 Ιουλίου
Αποχωρούν θεατές από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω έντονης βροχής
22:32
Μειωμένη παροχή πόσιμου νερού σε περιοχές επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού
22:29
Δεξίωση Εμανουέλ Μακρόν σε ηγέτες -Παρόντες Νίκος Χριστοδουλίδης -Κυριάκος Μητσοτάκης
22:01
Όλα τα φώτα στραμμένα στην Πόλη του Φωτός... -Φαντασμαγορική τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων
20:37
"Ελεύθερη για μια ζωή..." -Στο φυσικό της περιβάλλον και πάλι η... χελώνα Λούση
20:04
Ικανοποιημένο το Υπουργείο Δικαιοσύνης από έκθεση Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
18:46
Τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Μοσφιλωτή -Επιχείρησαν 19 άτομα με 7 οχήματα
18:41
Τουρκία: Νέες έρευνες και γεωτρήσεις φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο
17:48
Παρίσι 2024: Δολιοφθορές και απειλή για βόμβα λίγο πριν από την Τελετή Έναρξης
16:05
Υπομονή για όσους θα διακινηθούν στον αυτοκινητόδρομο το Σ/Κ- Διήμερα έργα...
15:55
Οι κόκκινες γραμμές της Ελλάδας έναντι των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας
15:42
ΕΕ: Οι έρευνες για το Βασιλικό άρχισαν τον Μάρτιο -Έλεγχος για πιθανά ποινικά αδικήματα
15:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.