Επιτροπή Δεοντολογίας : Στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμα για τη Σκοποβολή - "Φαίνεται ότι προκύπτουν ποινικά αδικήματα"

Με ανακοίνωση της η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ενημερώνει πως παρέλαβε το πόρισμα που αφορά την σκοποβολή και φαίνεται πως προκύπτουν ποινικά αδικήματα.

Όπως προστίθεται το πόρισμα θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα περαιτέρω στη βάση των Συνταγματικών του εξουσιών.

Η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 180(Ι)/2017 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι στις 11/10/2023 παρέλαβε πόρισμα που αφορά την σκοποβολή. Το πόρισμα μελετήθηκε στις 19/10/2023 και υιοθετήθηκε στο σύνολο του από την Επιτροπή.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι υπάρχουν ποινικά αδικήματα, τα οποία προβλέπονται στον Νόμο 180(Ι)/2017. Περαιτέρω, φαίνονται ότι υπάρχουν και αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

Το πόρισμα θα παραδοθεί στον Έντιμο Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για τα περαιτέρω στη βάση των Συνταγματικών του εξουσιών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ»

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2023 - 13:14

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Η ρωσική δικαιοσύνη θα εξετάσει στις αρχές Μαρτίου προσφυγή της μητέρας του Ναβάλνι
14:47
Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις προς το Ισραήλ
13:54
Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το χαλλούμι χαιρέτισε το Υπουργείο Γεωργίας
13:40
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.