Ανοίγουν τα εμβολιαστικά κέντρα για άνω των 18 ετών

Photo by Damien MEYER / AFP

Ανοίγουν τα εμβολιαστικά κέντρα για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών οι οποίοι επιθυμούν να τους χορηγηθούν δωρεάν τα εμβόλια της γρίπης και του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο διευθυντής νοσηλευτικών υπηρεσιών, Ευαγόρας Ταμπούρης διευκρίνισε ότι το εμβόλιο της γρίπης χορηγείται στα εμβολιαστικά κέντρα μόνο σε περίπτωση που ο πολίτης εμβολιαστεί ταυτόχρονα και για τη γρίπη και για τον κορονοϊό.

Τα εμβολιαστικά κέντρα θα είναι ανοικτά από τις οκτώ το πρωί έως τις δύο και τριάντα το απόγευμα, με εξαίρεση τα εμβολιαστικά κέντρα Λινόπετρας στη Λεμεσό και Κρατικής Έκθεσης Άλφα στη Λευκωσία όπου την Τετάρτη θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις πέντε και τριάντα.

Ο κύριος Ταμπούρης είπε επίσης ότι όσοι έχουν ήδη ραντεβού να μεταβούν στην ώρα του ραντεβού τους, αλλά πλέον όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν πρέπει να μεταβαίνουν στα κέντρα χωρίς ραντεβού.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΙΜ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτωβρίου 2023 - 08:37

Τελευταιες Ειδησεις

30 Μαΐου
Τελετή επαναπατρισμού οστών 15 ηρώων του 1974 από την Ελλάδα
12:49
ΟΕΒ: Κλινικές θα αναγκαστούν να αναστείλουν τη λειτουργία τους
12:18
Λετυμπιώτης: Η πρωτοβουλία "Αμάλθεια" συνεχίζεται κανονικά (Βίντεο)
12:08
Επίσημη διάλυση της Βουλής των Κοινοτήτων ενόψει των εκλογών της 4ης Ιουλίου
11:42
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 30/05/24
11:04
Στις 3 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τα νέα αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια
10:49
Λαβρόφ: Η Κίνα θα μπορούσε να φιλοξενήσει ειρηνευτική διάσκεψη για την Ουκρανία
10:29
Υπουργός Εργασίας: Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το Λιμάνι Λάρνακας
09:50
Καθυστερήσεις μέχρι και τα 3 χρόνια στην εξέταση ενστάσεων
08:45
Νέα υπόθεση διαδικτυακής απάτης: Απόσπαση χρηματικού ποσού πέραν των 135.000 ευρώ
06:50
Ινδία: Θερμοκρασία ρεκόρ 52,9 βαθμών Κελσίου καταγράφηκε χθες
06:50
Εκλογές στη Βρετανία: Το κοινοβούλιο διαλύθηκε επισήμως
06:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.