Σε εξέλιξη διαβουλεύσεις για αποτροπή της αυριανής απεργίας στα κρατικά νοσηλευτήρια

Φωτογραφία αρχείου

Σε εξέλιξη βρίσκονται έντονες διαβουλεύσεις, με στόχο την αποτροπή της αυριανής απεργίας σε όλα τα κρατικά νοσηλευτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Επιχειρείται νέα προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου, αν και οι συντεχνίες φαίνεται να εμμένουν στη θέση ότι, η μόνη περίπτωση να αρθούν τα αυριανά μέτρα, είναι ο ΟΚΥπΥ να αποδεχθεί την υιοθέτηση συλλογικής σύμβασης.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, ο ΟΚΥπΥ κατέθεσε στις συντεχνίες πρόταση για αυξήσεις και ωφελήματα, όποτε ο Οργανισμός κρίνει εφικτό, στη βάση της βιωσιμότητά τους.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ , ΚΥΠΕ

ΑΚΩ/ΜΚ

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Οκτωβρίου 2023 - 14:57

Τελευταιες Ειδησεις

30 Μαΐου
Δεσμοφύλακας σε διαθεσιμότητα για διερεύνηση πειθαρχικού παραπτώματος
18:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
17:52
FT: Η Ευρώπη δεν διαθέτει παρά ένα μικρό κλάσμα των απαιτούμενων δυνάμεων αεράμυνας για προστασία της Ανατολικής Ευρώπης
17:52
Με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
17:45
ΠΟΥ: Ο οργανισμός αντιμετωπίζει "υπαρξιακές απειλές"
17:39
Ισραήλ: Το Κόμμα του Μπένι Γκαντς κατεθέσε πρόταση νόμου για διάλυση της Κνεσσέτ
17:35
Tμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 30/5/24
16:37
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών αντιμετωπίζει «υπαρξιακές απειλές
16:20
Έκτακτη συνεδρία την Παρασκευή στη Βουλή για το λιμάνι Λάρνακας
15:45
Νέες επιχειρήσεις του Ισραηλινού στρατού στη Ράφα
15:33
Η Ρωσία αυξάνει τις δυνάμεις της κοντά στην περιοχή του Χαρκόβου
15:00
Πάνω από 83.000 δικαιούχοι του ΓΕΣΥ υποβλήθηκαν σε κάποιου είδους επέμβαση
14:31
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.