Ανησυχεί για νέο κύκλο αίματος η αστυνομία μετά τη δολοφονία Καλογερόπουλου

Η αστυνομία συνεχίζει προς καθε κατεύθυνση τις έρευνες για διαλεύκανση της χθεσινής δολοφονίας του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε  στη Λεμεσό.

Μιλώντας στο πρωϊνο δρομολόγιο, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου ανέφερε οτι μαζεύτηκαν αρκετά τεκμήρια απο τη σκηνή του φόνου και από το χώρο όπου εντοπίστηκε πυρπολημένο το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δυο δράστες, καθώς και υλικό απο κάμερες ασφαλείας. Ανακρίθηκαν επίσης δυο άτομα.

Ο κύριος Κυριάκου ανέφερε οτι το θύμα δεν απασχόλησε την αστυνομία τους τελευταίους μήνες, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια ειχε κληθεί για ανάκριση σε αρκετές σοβαρές υποθέσεις.

Είπε επίσης ότι η αστυνομία ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ανοίξει νέος κύκλος αίματος γι' αυτό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

ΦΦ/ΙΝ

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Οκτωβρίου 2023 - 08:21

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

22 Σεπτεμβρίου
Νετανιάχου: Πλήξαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί
13:32
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 22/09/24
13:24
Μαλαισία: Εκατοντάδες συλλήψεις για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών
11:55
Ετοιμότητα για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Γκουτέρες
11:48
Απάντηση κυβέρνησης σε Κουλία και ΑΚΕΛ για Γενικό Ελεγκτή
11:47
45 νεκροί από πυραυλική επίθεση στο Λίβανο
10:38
Συλλήψεις ανηλίκων στο Ανόρθωση - Ομόνοια
10:14
Μιανμάρ: 384 νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκ
08:25
Επιδιώκει εξομάλυνση σχέσεων Τουρκίας - Συρίας ο Ερντογάν
08:24
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 22/09/24
07:02
Λουκέτο για 45 μέρες στο γραφείο του Αλ Τζαζίρα στη Δυτική Όχθη
07:01
Τίτλοι Ειδήσεων: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
07:00
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.