Τα πλεονεκτήματα της Κύπρου για δραστηριοποίηση ξενων εταιρειών παρουσίασε στο Λονδίνο ο Υπουργός Ενέργειας

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως χώρα δραστηριοποίησης ξένων εταιρειών διαφόρων τομέων παρουσίασε σε συνέδριο στο Λονδίνο ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Παπαναστασίου.

Μιλώντας στην ημερίδα με τίτλο «Επιχειρηματικός προσανατολισμός- Κύπρος 2023» ο υπουργός Ενέργειας, υπογράμμισε πως η κύπρος θεωρείται ως ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη για επιχειρήσεις και πως την εμπιστεύονται γνωστές επιχειρήσεις από όλους τους τομείς.

Παρουσίασε επίσης τους λόγους για τους οποίους πρέπει κανείς να διαλέγει την Κύπρο για τη δραστηριοποίηση της επιχείρησής του καθώς και τη νέα στρατηγική για την προσέλκυση εταιρειών, που περιλαμβάνει νέα φορολογικά κίνητρα και νέο νόμο για τη διευκόλυνση στρατηγικών επενδύσεων.

Σε χαιρετισμό ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ανδρέας Κακουρής σημείωσε ότι παρά τη συνεχιζόμενη κατοχή και το μικρό της μέγεθος, η Κύπρος αναγνωρίζεται ως πυλώνας σταθερότητας, με καλές σχέσεις και διασυνδέσεις με τις χώρες της περιοχής.

ΙΝ/ΘΓ

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Νοεμβρίου 2023 - 18:44

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.