Μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του οδικού δικτύου του Δασικού Πάρκου Ακάμα

Μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου που αφορά το οδικό δίκτυο του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα διαπιστώνει ο Υπουργός Γεωργίας.

Ο Πέτρος Ξενοφώντος παρακάθισε σε σύσκεψη στην Πάφο, με όλους τους εμπλεκόμενους και ακολούθως επισκέφθηκε την περιοχή του Ακάμα, μετά και από τις καταγγελίες από περιβαλλοντικές οργανώσεις ότι στην περιοχή εκτελείται έργο εκτός των αρχικών προδιαγραφών, με μεγαλύτερο πλάτος και με βαθιές εκσκαφές, οι οποίες έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή.

Ο κύριος Ξενοφώντος είπε πως ο εργολάβος δεν έχει κάνει κάτι που να ξεφεύγει από τη μελέτη που έχει προηγηθεί και εξέφρασε ετοιμότητα να συναντηθεί με εκπροσώπους των περιβαλλοντικών οργανώσεων.

Με βάση το συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, ύψους έξι κόμμα τριών εκατομμυρίων ευρώ, ο εργολάβος που εργάζεται για τη βελτίωση δρόμων πέραν των δεκατριών χιλιομέτρων από την ανατολική είσοδο της χερσονήσου μέχρι τη Λάρα και το φαράγγι του Άβακα, έπρεπε να παραδώσει το έργο σε ένα μήνα, ωστόσο καταγράφεται πολύμηνη καθυστέρηση.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Νοεμβρίου 2023 - 17:27

Τελευταιες Ειδησεις

12 Ιουλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
13:19
Μη παραδοχή στις κατηγορίες απάντησε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας
12:30
Στεφάνου: Ο Γκουτέρες μας θεωρεί εδώ και χρόνια συνυπεύθυνους για το αδιέξοδο
12:02
Συνάντηση Στάρμερ-Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
12:00
Δεύτερο πρόσωπο αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση MetaMax
11:16
Αφαιρείται το συρματόπλεγμα στην πράσινη γραμμή
11:09
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 12/07/24
11:06
Σειρήνες θα ηχήσουν σε όλες τις πόλεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους
10:33
Πυροβολισμοί εναντίον εταιρείας FOREX στη Λεμεσό
10:29
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης - ΔΗΣΥ
10:02
Αποσύρεται η τεχνητή προβλήτα των ΗΠΑ στη Γάζα
10:00
Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού
08:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.