Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών: Μεγάλη εμπλοκή επαγγελματιών με Ρώσους ολιγάρχες

Photo by Philippe HUGUEN AFP

Δεν αποτελεί έκπληξη η δημοσιοποίηση της συνεργασίας συγκεκριμένου οίκου στην Κύπρο, με το ρωσικό στοιχείο, δήλωσε στο Τρίτο ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών, Κυριάκος Ιορδάνου.

Σημείωσε, ακόμη, ότι τα έγγραφα τα οποία αποκαλύφθηκαν, καταδεικνύουν την μεγάλη εμπλοκή επαγγελματιών στην Κύπρο, με ρώσους ολιγάρχες.

Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις του περασμένου Απριλίου, από τις Αμερικανικές και τις Βρετανικές αρχές, ο κύριος Ιορδάνου σημείωσε πως ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών, τερμάτισε τις εργασίες και τη λειτουργία ενός γραφείου στη Λεμεσό, το οποίο σχετιζόταν με το Ρώσο κροίσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Είπε, ακόμη, ότι έγιναν έλεγχοι και σε άλλα γραφεία - και όπου κρίθηκε αναγκαίο, εφαρμόστηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν για περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά με γνωστό οίκο παροχής λογιστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ελέγχου, ο κύριος Ιορδάνου ανέφερε πως κατόπιν οδηγιών που δόθηκαν, τερμάτισε τη συνεργασία με πολλούς πελάτες του, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη λίστα κυρώσεων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2023 - 09:27

Τελευταιες Ειδησεις

13 Ιουλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 13/07/24
05:26
12 Ιουλίου
Αισιοδοξία προέδρου για θετικά νέα για Κυπριακό πριν το τέλος του χρόνου
21:08
Γκουτέρες: Bλέπει θετικά παράταση της αποστολής Ολγκίν
21:02
Νέα επίθεση Ισραηλινού υπουργού εξωτερικών κατά Τούρκου προέδρου
20:13
Άδεια στον Μπελέρη για να πάει Στρασβούργο και μετά πίσω φυλακή
20:04
Ο θερμότερος μήνας που καταγράφηκε ποτέ ο φετινός Ιούνιος
20:01
Μητσοτάκης σε Γκουτέρες: Να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για λύση του Κυπριακού
19:57
Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς για κατάπαυση του πυρός ανακοίνωσε ο Μπάιντεν
19:37
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
18:00
Αυξάνονται οι πιέσεις για απόσυρση Μπάιντεν από τις προεδρικές
17:52
Απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία της Ιταλίας
17:41
Σήμα κινδύνου εκπέμπουν 15 παραδοσιακά τυροκομεία
17:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.