Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών: Μεγάλη εμπλοκή επαγγελματιών με Ρώσους ολιγάρχες

Photo by Philippe HUGUEN AFP

Δεν αποτελεί έκπληξη η δημοσιοποίηση της συνεργασίας συγκεκριμένου οίκου στην Κύπρο, με το ρωσικό στοιχείο, δήλωσε στο Τρίτο ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών, Κυριάκος Ιορδάνου.

Σημείωσε, ακόμη, ότι τα έγγραφα τα οποία αποκαλύφθηκαν, καταδεικνύουν την μεγάλη εμπλοκή επαγγελματιών στην Κύπρο, με ρώσους ολιγάρχες.

Αναφερόμενος στις ανακοινώσεις του περασμένου Απριλίου, από τις Αμερικανικές και τις Βρετανικές αρχές, ο κύριος Ιορδάνου σημείωσε πως ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών, τερμάτισε τις εργασίες και τη λειτουργία ενός γραφείου στη Λεμεσό, το οποίο σχετιζόταν με το Ρώσο κροίσο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Είπε, ακόμη, ότι έγιναν έλεγχοι και σε άλλα γραφεία - και όπου κρίθηκε αναγκαίο, εφαρμόστηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν για περαιτέρω ενέργειες.

Σχετικά με γνωστό οίκο παροχής λογιστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ελέγχου, ο κύριος Ιορδάνου ανέφερε πως κατόπιν οδηγιών που δόθηκαν, τερμάτισε τη συνεργασία με πολλούς πελάτες του, οι οποίοι περιλαμβάνονται στη λίστα κυρώσεων.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΠΑΣ /ΜΧ

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Νοεμβρίου 2023 - 09:27

Τελευταιες Ειδησεις

21 Φεβρουαρίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024
13:06
Καταγγελία για τροφική δηλητηρίαση ποδοσφαιριστών του Άρη Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)
12:58
Τραυματισμός οπλίτη της ΕΛΔΥΚ σε άσκηση
12:52
Εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε σε όχημα γυναίκας στη Λάρνακα
12:47
Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς οικία πλησίον του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό (ΒΙΝΤΕΟ)
12:46
Νέο πακέτο μέτρων για αντιμετώπιση της ακρίβειας αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)
12:31
Σε εξέλιξη η έρευνα της Αστυνομίας για την έκρηξη στη Μακεδονίτισσα (ΒΙΝΤΕΟ)
12:25
Αύξηση της άδειας μητρότητας από τις 18 στις 22 εβδομάδες (ΒΙΝΤΕΟ)
12:20
Νέα αποτυχημένη δοκιμή πυραύλου από το πυρηνικό οπλοστάσιο της Βρετανίας
11:54
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε προσφυγή κυπριακής εταιρείας για το χαλλούμι (ΒΙΝΤΕΟ)
11:46
Times: Με γροθιά στην καρδιά η δολοφονία Ναβάλνι;
11:34
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 21/2/24
11:12
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.