Περαιτέρω μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Αστυνομία - Δηλώσεις Υπ. Δικαιοσύνης στο ΡΙΚ

Περαιτέρω μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Αστυνομία, ύστερα από αξιολόγηση νέων στοιχείων και πληροφοριών που έχει από ξένες υπηρεσίες για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Το γεγονός επιβεβαιώσε στο ΡΙΚ η Υπουργός Δικαιοσύνης, Άννα Κουκκίδη Προκοπίου, τονίζοντας πως η Αστυνομία και η Εθνική Φρουρά βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και εγρήγορση.

Δήλωσε πως τα μέτρα ασφαλείας αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο σε διάφορες περιοχές της Κύπρου και συγκεκριμένα σε χώρους που θεωρούνται πιθανοί στόχοι.

Η κυρία Προκοπίου πρόσθεσε ότι απορρίφθηκε το αίτημα για διεξαγωγή στην Κύπρο αγώνων δύο ομάδων του Ισραήλ για λόγους ασφαλείας.

"Αυτό που προέχει για το κράτος", είπε, "είναι η ασφάλεια των πολιτών και λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις πληροφορίες, αποφασίσαμε ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν έπρεπε να τύχουν θετικής ανταπόκρισης".

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

ΟΛΥ/ΑΚΩ

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Νοεμβρίου 2023 - 19:43

Τελευταιες Ειδησεις

27 Μαΐου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
11:25
Συνάντηση με την διεύθυνση του ΟΚΥπΥ έχουν οι συντεχνίες των νοσηλευτών
10:23
Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Εμίρης του Κατάρ
09:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 27 Μαΐου 2024
06:36
Η Βόρειος Κορέα θέτει σε τροχιά νέο κατασκοπευτικό δορυφόρο
06:11
Συνελήφθη τούρκος εμπρηστής στην Ελλάδα
06:03
Απογοήτευση Γκουτέρες επειδή δεν εφαρμόζονται αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου
05:58
Στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός Εξωτερικών
05:54
Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στους Πρωταθλητές Ευρώπης
05:51
Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός
05:45
Τμήμα Μετεωρολογίας - 1ο Δελτίο Καιρού 27/05/24
05:37
26 Μαΐου
Την έντονη αντίδραση της Κυπριακής ομοσπονδίας στίβου έφεραν οι τουρκικές προκλήσεις στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου
21:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.