Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για σύσταση νέου Συνεργατισμού

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις για σύσταση νέου Συνεργατισμού, με κυρίαρχο στόχο την εξυπηρέτηση των γεωργοκτηνοτρόφων. Θα ονομάζεται "Πράσινη Συνεργατική Τράπεζα Κύπρου".

Οπως αναφέρθηκε ενώπιον της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλή, οι διεργασίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συμμετοχή, σχεδόν όλες οι συνδικαλιστικές και αγροτικές οργανώσεις.

Ο επικεφαλής της πρωτοβουλίας, Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ Πανίκος Χάμπας, εκφράζοντας όλες τις γεωργικές οργανώσεις, ανέφερε ότι σύντομα θα ενημερωθεί για την απόφαση ο Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και ο Υπουργός Οικονομικών.

Ξεκαθάρισε ότι όλες οι διαδικασίες θα γίνουν σύμφωνα με τις νομοθεσίες και τις ευρωπαϊκές οδηγίες και σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργηθεί μια ζημιογόνος Τράπεζα.

ΦΙΛ/ΑΑ

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2023 - 22:27

Πηγή: Τηλεόραση ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

12 Ιουλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024
13:19
Μη παραδοχή στις κατηγορίες απάντησε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας
12:30
Στεφάνου: Ο Γκουτέρες μας θεωρεί εδώ και χρόνια συνυπεύθυνους για το αδιέξοδο
12:02
Συνάντηση Στάρμερ-Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ
12:00
Δεύτερο πρόσωπο αναζητεί η αστυνομία για την υπόθεση MetaMax
11:16
Αφαιρείται το συρματόπλεγμα στην πράσινη γραμμή
11:09
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 12/07/24
11:06
Σειρήνες θα ηχήσουν σε όλες τις πόλεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις μαύρες επετείους
10:33
Πυροβολισμοί εναντίον εταιρείας FOREX στη Λεμεσό
10:29
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης - ΔΗΣΥ
10:02
Αποσύρεται η τεχνητή προβλήτα των ΗΠΑ στη Γάζα
10:00
Σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ ελαφρά αισθητός στην επαρχία Λεμεσού
08:50
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.